2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
اره عزیزم  والا من بازم سیکل انتقالم کنسل شد از مرکز مام متنفرم انقدر که بی سوادن  قشنگ ...

آخی عزیزم چ ناراحت کننده😢

گلم مگه چسبندگی رو با سونو میشه تشخیص داد؟

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم  والا من بازم سیکل انتقالم کنسل شد از مرکز مام متنفرم انقدر که بی سوادن  قشنگ ...

عزیزم دکتر عبدالهیان چی میگه؟ اون موافق هیسترو؟ اعصابم بهم ریخت بخدا من گفتم دیگه باید انتقال بدی این روزا

ولی چه خوب که اینسری رشد آندومترت خوب بود خداروشکر این خودش بزرگترین نور امید قربونت برم

ایشالله بهترینا برات رقم بخوره و یه راه درست جلو پات بذارن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خیلی دلم گرفته هر ک بعد من ازدواج کرد دومی راحت ب دنیا آورد حتی سن هاشون ازمن بیشتر بود  ماه او ...

عزیزم همسر منم آزو اسپرمه یه تعداد موقع تسه برای میکرو پیدا کردن

خدایا شکرت

سلام 

بچه ها دکتر برای سقط مکرر تو تهران کی خوبه 

من ابن سینا میرم 

۱۲ تا جنین اونجا دارم 

این بار ivf شدم که قلبش تو ۶ هفته ایستاد 

۵ بار سقط داشتم که هر کدوم یه شکلی بوده

یه بار هماتوم یه بار ایستادن قلب یه بار تشکیل نشدن قلب یه بار هم باز شدن دهانه رحم تو ۱۸ هفته

نمیدونم مشکل کجاست

کسی اگه میشناسه خواهش میکنم کمکم کنه

خانومای عزیز من الان رویانم اومدم برا سونو دکتر سونو کرد بعد این آزماشاتو نوشت گفت اورژانسی برو بگیر جوابش حاضر شد بیار بالا بعد داروهاتو ادامه میدیم آخه تو سیکل انتقالم ولی من این آزمایشاتو قبلا هم دادم مشکلی نبوده آخه چرا دوباره گفتن بگیر؟؟ استرس گرفتم نکنه کارم عقب بیفته بخاطر این آزمایشات

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
آره گلم ، تمام پست های قدیمی منم هست که نوشتم اندومتریوز دارم

سلام زینبی جون من خیلی نگرانم اصلا امیدم از دست دادم همش میگم ای وی اف برای من جواب نمیده ۲۵ سالمه یه دختر دارم یه بارداری خا ج رحم داشتم لوله چپ ندارم لوله راستم بسته اس ذخیرم ۱.۱۷ کیست اندومتریوما ۱۸ میلی تو تخمدان چپم دارم اندومترمم کلا ضخیمه روز سوم پریودی ۹ بود اسپرم شوهرمم ۵۷ ملیون وضعم چجوره به نظر تو امیدی هست این مرکزی که میرم زیاد ازش تعریف نمیکنن جای دیگه ام امکانش نیست برم 

ببخش طولانی شد 

@سارادلارام     سلام عزیزم خوبی کی میری آزمایش؟

سلام عزیزم خوبی

منم خوبم قربونت دکتر پنج شنبه نوشته ولی من سه شنبه میرم میشه روز ۱۳ انتقال بلاست بنظرت خوبه؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
من که دریغ از درد و علامتی😔

😔😔من دفعه پیش با کلی علائم منفی شدم اصلا فکر علائم نیستم

منم تصمیم گرفتم سه شنبه برم آزمایش 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍