2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم غصه نخور خدا ارحم الرحمین نمیزاره بنده‌اش دلشکسته بمونه حتما بهترش برات کنارگذاشته گلم بازم خداروشکر که جنین داری فعلا ازاین حال وهواخودت دورکن تا جسمت وروحت ریکاوری بشه عزیزم تابعدهم خداکریم گلی جون

عزیزم خیلی ناراحت شدم غصه نخور خدا ارحم الرحمین نمیزاره بنده‌اش دلشکسته بمونه حتما بهترش برات کنارگذ ...

من دیگه  این جنینها رو انتقال نمیدم عزیزم

اگر سالم بودن دوبار اینجوری نمیشد، 

خدا اگر خدا بود اینهمه بلا سر من نمیاورد

۳ ماه قبل از عید، سه ماهم الان زندگیمو ول کردم اومدم اینجا

دیگه نمیتونم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جنین دارم  ولی بعد از ۵ بار پانکچر، یه منفی، یه شیمیایی، یه پوچ، یه ایست قلب جنین، دیگه جون ند ...

االهی خدا به دلت آرامش بده و خودش راه صحیح رو ک هر چ زودتر ب هدف برسی رو اینبار بذاره جلو پات

همسرتون پیشتونن؟

ب نظرم تنها کسی ک می تونه آرومتون کنن ایشونن 

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
من دیگه  این جنینها رو انتقال نمیدم عزیزم اگر سالم بودن دوبار اینجوری نمیشد،  خدا اگر خد ...

تماس بگیر با همسرت

باهاش صحبت کن

خودت رو تخلیه کن

نذار چیزی توی دلت بمونه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

چی شد ک اینقد زود دوباره رفتی سونو؟

لکه بینی داشتی یا نه؟

من دیگه  این جنینها رو انتقال نمیدم عزیزم اگر سالم بودن دوبار اینجوری نمیشد،  خدا اگر خد ...

عزیزم درکت میکنم منم همچین بلایی سرم اومده می‌دونم چقدرسخته ولی باکارخداکه نمیشه جنگید عزیزم قسمت ماهم این که سخت به خواستمون میرسیم بالاخره با گذشت زمان کم‌کم آروم میشی حق داری الان ناراحت باشی ولی ازرحمت خداناامیدنشوفدای توبشم 

سلام 

دوستان من لکه بینی دارم همچنان و امشب لکم روشن تر شده با هزار مکافات ویزیت غیر حضوری گرفتم از دکترم الان پیام داده که تهدید به سقط هستی با علت نامشخص، چیکار کنم؟ حتی حاضر نیست داروهامو عوض کنم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین

نگو اینجوری عزیزم انشاالله بحق این شب عزیز خدا دلتو شادمیکنه گلم. 

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
نه اصلا لک نداشتم  هیچی همه چیز خوب بود

خدا رو شکر ک زودتر فهمیدی باز

بخدا دل منم خیلی شکسته س

بابام بهم نگاه می کنه و با بغض و گریه می گه حیف تو

اصصصلا نمی تونم ب آینده و گذشته فکر کنم

الآن هم کرونا گرفتم اصلا هم نمی دونم از کجا

چون تقریبا هفده روز اصصلا از خونمون بیرون نشدم

دلم شکسته فقط تنها دلخوشیم اینه ک خدا می بینه

می بینه و بی جواب نمیذاره