2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
[QUOTE=203182355]سلام عزیزم .نامه نداری ؟نمیتونی همین الان حرکت کنید ؟یا اینکه سلام عزیزم..نمیدونم. ...

تازه میخوای شروع کنی ؟توکل به خدا انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد گلم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا به ما میگن چه طور ندیدم حیف که آدم نمیتونه چیزی بگه والا اینقد درد و هزینه رو تحمل که بعد خان ...

ممنون جونم خیلی ممنون

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

یا خداااااااا

نه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حا بد امروزم با این پیام تکمیل شد

نمیدونم چه حکمتیه😭😭😭😭😭

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
تازه میخوای شروع کنی ؟توکل به خدا انشالله هر چی خیره برات پیش بیاد گلم

میخام برم سونو...کلی دارووو..اینهمه هزینههه..آخه این چ وضعیته🤕خدایا حکمتت رو شکرر

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
اي جونم عزيزم خدا حفظشون كنه منم همه دلواپسيم مامانمه همش ميگم خدايا من هيچي به دل مامان بابام رحم ك ...

الهی که به همین زودی دل پدر و مادر شما هم شاد شه عزیزم..دوتا نوه کاکل زری براشون بیارید😍❤❤❤

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ویهان جون اصلا زبونم خیلی کوتاهتر از اونی هست که بخوام دلداریت بدم .اما اینو بدون با حرفات واقعا قلب ...

الهی فدای قلب مهربونت بشم عزیزم

ممنون که دعام کردی انشالله نی نی هاتو هر چه زودتر صحیح و سالم بغل بگیری

عزيزم براي حضرت علي اصغر نذر شير كن قربونت برم الهي كه دست خالي برنميگردي❤️❤️❤️

چشم عزیزم حتما این کارو میکنم

به نی نی های نازت بگو برام دعا کنن😢❤😭

خدا دل خودتو مادرتو شاد کنه من مادر ۴۶ سالمو ده ماهه از دست دادم لحظه اخرش فقط با گریه گفت من یه ا ...

عزیز دلم خیلی متاسفم 

خدا بچه هاتو برات نگه داره

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
کدوم‌مرکزی من‌پیامبران‌رفتم.. ۲تاجنین‌۱۲۰دادم

من دوتا جنین حدود یک میلیون برای یکسال فریز ازم گرفتن واسه از فریز دراوردن هم هربار 800 خدایی عجب کاسبی شده بی در و پیکر و بی چارچوب. فرودین آزمایش بتا 68 هزار سد. دو روز پیش 110 دادم. آخه چند بار در سال گرون می کنند

من امروز رفتم سونو قلب جنینم ایستاده 💔💔💔  باید بازم برم برای سقط

ای خداااا 😟😟😟😟😟😟😟😟

چراااااا؟ 

حال گند امشبم کامل شدددد...خدایااا کفر نمیگم...ناشکری نمیکنم...دلم گرفته ازت..دلم میخاد زاار بزنم نمیتونم😢😢😢😢😢😢خدایاااا چرا اینجوری امتحانمون میکنی..سختهههه خیلییی...تو بخای برای تو کاری ندارهههه..... خدایااااا نگاهمون کن...ببین...هممون دلمون شکستههه...امیدمون ب توئه..غیر از تو کی رو داریم...کم آوردیم هممون 😢

خودت دلمون رو شااااد کن ب حق  بخشندگی و مهربونیت قسمت میدممممممم😭😭

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵