2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
سلام  دوستان من لکه بینی دارم همچنان و امشب لکم روشن تر شده با هزار مکافات ویزیت غیر حضوری گرف ...

آروم باش

همون داروها رواستفاده کن و استراحت کن

ان شاالله بلا ازتون دور باشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
@سانازی   مبارکت باشه مثبت شدی؟ پس چراخبرندادی گلی حداقل تبریک بگیم وسط اینهمه خبرناراحت کنند ...

من نتونستم صفحه ها روبخونم

مگه بجز مامان سوفی چیزی شده؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آروم باش همون داروها رواستفاده کن و استراحت کن ات شاالله بلا ازتون دور باشه اللهم صل علی محمد و آ ...

مرسی از دعا خوبت عزیزم

دعام کن، یعنی از لحظه ای که پیام دکتر رو دیدم دارم دق میکنم،

فقط میگم خدایا خودت دادی، خودت حفظش کن

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
مرسی از دعا خوبت عزیزم دعام کن، یعنی از لحظه ای که پیام دکتر رو دیدم دارم دق میکنم، فقط میگم خدایا ...

در پناه خدا باشین

دوستم من چیکارکنم ب نظرت فردا برم سونو  خون ریزی و لکه بینیم کی تموم میشه یعنی جنینام واسم میم ...

اره گلم امید داشته باش

اگه میری پیش دکترت برو که یه سونو هم بشی انقدر استرس نکشی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

بچه ها من قرص ايزوكسوپرين ميخورم به حدي تا يكي دوساعت از تپش قلب و تنگي نفس حالم بد ميشه كه حد نداره. امشب پياماتونو خوندم حال بدم چند برابر شد😭😭😭هيچ جوري قضييه مامان سوفي رو نميتونم هضم كنم كاش هركدوممون يجوري ميتونستيم يه باري از رو دوش هم برداريم الهي من براي دل پر درد همتون بميرم هيچ كاري جز دعا ازم بر نمياد خيلي دلم گرفت امشب اشكام ميريزه هيچوقت دوست ندارم غمتونو ببينم😭😭به حق شش ماهه امام حسين الهي كه دلتون پراز شادي بشه همه درداتون يادتون بره😔😔😔

خداياشكرت....❤️ 
ای خدا به ما میگن چه طور ندیدم حیف که آدم نمیتونه چیزی بگه والا اینقد درد و هزینه رو تحمل که بعد خان ...

سارا جون ال آرژنین روزی چند تا؟ من امروز ب ماما گفتم نوشت برام ولی فقط سی تا نوشته ینی روزی یکی. یکی ب درد میخوره اصلا؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سارا جون ال آرژنین روزی چند تا؟ من امروز ب ماما گفتم نوشت برام ولی فقط سی تا نوشته ینی روزی یکی. یکی ...

عزیزم اینو خودتم‌ میتونی بیرون بگیری نیازی نیست برات بنویسه بچه ها میگفتن دوز بالا بخوری خوبه من خودم واسه پانکچرم روزی دوتا میخوردم الانم دوتا نزدیک انتقال سه تاش میکنم.تاثیر که داره یکیشم ولی بیشترش بهتره

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤