2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046227 بازدید | 684505 پست
سلام عزیزم ،راستش کنم اطلاعی ندارم، از مسئول فنی آزمایشگاه بپرسی جواب رو بلده  

سلام عزیزم خوبی من انتقال دادم و منفی شدم چند روز بعدش پریود شدم که یه چیز کوچیک سفید هم ازم دفع شد بنظرتون جنین بوده؟

بعد ماه بعدش دو روز زودتر از موعدم  پریود شدم ولی همه ش لکه بینی دارم خون قرمز رنگ روشنی اصلا ندیدم ادرارم یکی دوبار قهوه ای بود و فقط وقتی با دستمال خودمو پاک میکنم لکه های قهوه ای رنگ میبینم که انگار کهنه هستن و تازگی ندارن ببخشید عزیزم انقدر واضح توضیح دادم عذر خواهی میکنم🙈🙈

علتش چی میتونه‌ باشه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنی گلم🥰

خانما ما دوشنبه باید از شهرستان بریم تهران، کلینیک مام نوبت دارم ولی میگن بازم محدودیت گذاشتن و جریمه میکنن. اونایی ک تازگی رفتن تهران لطفا بگن چیکار کردن؟

باید از دکتری نامه بگیرم؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا شوهر رو بیخیال 😂اون فندق رو بچسب😍😍😍...ایشالا که بسلامتی بهم میرسید  به امید خدا که به ...

مرسی عزیزم❤️

ما ۷ تا جنین سه روزه فریز داشتیم که دکتر گفت اینبار تست ژنتیک کامل انجام بدین بعد انتقال بدیم

بعد خودش ترسید گفت نکنه همشون از بین برن تو پروسه تست زنتیک، برو مجوز جنین اهدایی بگیر که موقع انتقال اگر دیدیم جنین نمونده اهدایی انتقال بدیم

ما رفتیم دنبال مجوز و گرفتیمش

ولی از اونطرف با متخصص زنتیک و دکتر زرنانی و دو تا دکتر دیگه مشورت کردیم همه گفتن تست ژنتیک انجام ندین لازم نیست

دیگه انجام ندادیم و جنینهای خودمونو انتقال دادیم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اخ حرف دل من زدی از غریبه و فامیل هر کی من میبینه میگه چقدر تنبلی من همسن تو بودم سه تا بچه داشتم اخ ...

یک درصد فکر نمیکنن ممکنه مشکل داشته باشیم و با این حرف ناراحت بشیم؟ چرا میگن؟

به نظر من که حدس میزنن خودشون فقط میخوان به رومون بیارن ناراحتمون کنند

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام دوستان من عطر و ادکلن خیلی استفاده میکنم به نظرتون ضرر داره قبل انتقال؟

عزیزم ثابت که نشده ولی خیلی مواد مضر داره

من از قبل عید کلا لاک و عطر و همه چیزهای مضر رو قطع کردم

البته میدونم ممکنه هیچ تاثیری نداشته باشه ولی گفتم چند ماه مصرف نکنم چیزی نمیشه

البته به پام لاک زدم فقط چون تحمل ندارم این یکیو دیگه 😂

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
دکتر مرکزی که میرم گفته اینترالیپید هر دو هفته تا هفته دوازده، ولی یه قانون مسخره دارند کسانی که مشک ...

درست میگی ، بیشتر تصمیمهاشون بخاطر نفع مالی خودشون هست یا نفع شرکتهای بیمه

من یکسال تو کرونا منتظر شدم و همونجا هی انجام دادم… بعد دیدم نخیر کرونا تموم نمیشه دیگه اومدم ایران…

انشالله همین دفعه جواب میگیری اصلا به ایران اومدن نمیرسی❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مامان سوفی چندبار باید سرم بزنی؟ پردنی هم میخوری؟

عزیزم من مشکل ایمنی پیدا نکردن تو آزمایشهای من، ولی دکتر خواست محکم کاری کنه گفت قبل از انتقال ۳ تا سرم ivig بزن و دیگه لازم نیست بزنم بعد از بارداری

پردنیزولون رو هم گفت یکماه قبل از انتقال شروع کن، ده روز مونده به انتقال کمش کن آروم آروم

یه جوری کهدو سه روز مونده به انتقال دیگه اصلا مصرف نکن

بعد از مثبت شدن دوباره روزی یک پردنیزولون ۵ شروع کن

گفت زمان اانه گزینی بهتره پردنیزولون مصرف نکنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انا جون ممنون از توضیحاتت. من هر چی دکتر میگه رو انجام میدم. به جز تقویتی ها که اینجا دکتر اعتقادی ن ...

عزیزم منم اندومتریت داشتم

دکتر بهم سه هفته چند جور آنتی بیوتیک خوراکی و لاکتوواژ گیاهی داد

داکسی سایکلین و سیپروفلوکساسین بودن داروهام

دیگه از بین رفت

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انشالا که خدا تودلیتو برات حفظ کنه عزیزم و به سلامت برگردی پیشه همسرتو تو خونه خودت به سلامت بچتو بغ ...

مرسی عزیزم

به امید خدا❤️ انشالله تو بیای با خبر بارداریت خوشحالم کنی

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
انا جون ممنون از توضیحاتت. من هر چی دکتر میگه رو انجام میدم. به جز تقویتی ها که اینجا دکتر اعتقادی ن ...

عزیزم درکت میکنم..... 

واقعا سخته..... 

من خودمم شخصا درک نمیکنم یعنی واقعا از دید دکترا عوارض این داروها از تکرار این سیکلها بیشتره؟ 

هر سقط یا شکست مکرر علاوه بر داروهایی که میگیریم از نظر روحی هم داغونمون میکنه..... 

نمیدونم شایدم به خاطر اینکه علمشو نداریم درک نمی‌کنیم اما من شخصا به این باور دارم که عوارض این همه داروی تحریک تخمدان و داروهای سیکل کمتر از پردنيزولون و سرم و این داستان‌ها نیست..... 

انشالله تک تک دوستان زودتر جواب میگیرن و صحیح و سالم دردونه هاشونو بغل میکنن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا رو شکر که هر دو بارداریت به سلامتی به ثمر رسید. شما مشکل انعقادی هم داشتی؟ من آزمایشات خونم نشو ...

عزیزم ممنون..... 

انشالله قسمت تک تک دوستای گلم..... 

عزیزم بله من از نظر انعقادی هم مشکل داشتم..... 

پای وان و mthfr هر دو هتروزیگوت بودن..... 

البته برا من پروتئین سی و لس و هموسیستئین و همه این تستهای روتین تو اوکی بودن..... 

یعنی تست PAI1 و mthfr رو اگه انجام نداده بودم رو نمیشدن..... 

شمام کامل انعقادیاتون چک شدن؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من چیکار کنم ی بار دیروز لکه قهوه ای داشتم ی بارم الان شده صورتی توروخدا راهنمایی کنین

عزیزم انتقال دادی؟

روز چند انتقالی؟ 

عزیزم لک بینی رو خیلیا داشتن..... 

من خودم حتی خونریزی هم داشتم..... 

به خودت استرس نده عزیزم.....