2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

207 بازدید | 17 پست

من 6 ماهه ازدواج کردم محل زندگیم از خانواده ی خودم و خانواده همسرم 3 ساعت فاصله داره

تو این مدت هر ماه خانواده همسرم که تعدادشونم خیلی زیاده اومدن و هربار 10 روز موندن خونم

خیلی برام سخته تا دو سه روز اول خیلی خوب پذیرایی میکنم ولی بعد اون دیگه باتریم تموم میشه واقعا نمیتونم

من و شوهرم وقتی باهمیم خیلی خوبیم و هیچ مشکلی نداریم ولی هربار اینا میان سراینکه زیاد میمونن باهم دعوامون میشه و رابطمون سرد تر میشه در حدی که بعد رفتنشون همیشه منو شوهرم باهم قهریم

خواهش میکنم کمکم کنید من باید چیکار کنم؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه آدمای بی فکرین شما بدون دعوا با شوهرت برید تو یه فاز بگو دوس داری بیان ولی دیگه نه اینقدر پدر آدم ...

اولش با خونسردی میگم من از پسش برنمیام واسم سخته خانوادتو دوس دارم ولی مهمونداری طولانی خیلی برام سخته شوهرم میگه من نمیتونم از خونه بیرونشون کنم بعدش بحثمون بالا میگیره و دعوامون میش

میتونم بگم باعث صد در صدی قهر و دعواهامون خانواده شوهرم هستن

نمیدونم باید چیکار کنم که بفهمن کمتر بیان

اولش با خونسردی میگم من از پسش برنمیام واسم سخته خانوادتو دوس دارم ولی مهمونداری طولانی خیلی برام سخ ...

واقعا بعضیا چرا درک ندارن موندم آخه تازه عروس داماد چرا باید هی خونشون پر باشه سه ساعت خیلی زیاد نیست میتونن صب بیان شب برگردن موندن نداره شوهرت خودش تو فشار نیست ؟

چه احمقایین رعایت نمیکنن

بد رفتادی کن غذاوچایی به موقعه نده ازیت شن برن

زیاد هم احترام نزار

جلوشون درازبکش 

جلوشون باشوهرت بدرفتاری کن تا خجالت بکشن

پذیرایی نکن بیشتر توخونه کارای خودتو بکن وبه فکرخودت باش دیگه کم کم بساطشونو جمع میکنن میرن کمترمیان

بسم الله♡

وای ذلیل بشن . 3 ساعت راه 10 روز موندن نداره . من نمیدونم این عتیقه ها تازه بعد ازدواج میفهمن بچه دارن ؟ خدا به دادت برسه از همین اول سعی کن شوهرتو دوست و رفیق خودت کنی وگرنه این آتیش روزبه روز بیشتر میشع

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پذیرایی نکن سرد رفتار کن چقد پروان یعنی هرماه میان ۱۰ روز میمونن😳

هرماه یه چیز و بهونه میکنن یه ماه میگن میخوایم بیایم خرید کنیم یه ماه میگن مادرشوهرم آزمایش داره یه ماه میگن دختر خواهرشوهرم باید بره دکتر فقط خواهرشوهر بزرگم باهاشون نمیاد تنها آدم فهمیده خونوادشون همونه

واقعا بعضیا چرا درک ندارن موندم آخه تازه عروس داماد چرا باید هی خونشون پر باشه سه ساعت خیلی زیاد نیس ...

شوهرم صبح میره سرکار 11 شب برمیگرده یخچال خونه رو پر میکنه میگه فقط ازشون پذیرایی کن

وای ذلیل بشن . 3 ساعت راه 10 روز موندن نداره . من نمیدونم این عتیقه ها تازه بعد ازدواج میفهمن بچه دا ...

😭😭😭😭دقیقا از همین میترسم

اینبار قبل اینکه اینا بیان انقد رابطم با شوهرم خوب شده بود که داشتیم برنامه ریزی میکردیم بعد عید بچه بیاریم حتی ی بارم از هم ناراحت نشدیم ولی باز عین همیشه بعد رفتنشون دوباره بحث کردیم و الان مبترسم رفته رفته زندگیم از هم بپاشه