2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046349 بازدید | 684509 پست
مامان سوفی چندبار باید سرم بزنی؟ پردنی هم میخوری؟

پردنيزولون هم سر بارداری اولم همراه سرم داشتم تا هفته 17-18.....

سر بارداری طبیعی ولی فقط پرد اونم احتیاطا تجویز کرد دکترم چون عملا بدون برنامه باردار شده بودم نه تونستم تست بدم و بررسی کنم دیگه احتیاطا فقط از همون هفته 6-7 که فهمیدم باردارم پرد شروع شد تا هفته 9 بارداریم.... 

که دیگه چون ذات الریه کردم کلا اونم قطع شد..... 

یعنی عملا ایمنیم دیگه مشکل ساز نشد.... 

اما برا انعقادی سر هر دو بارداریم نه ماه تمام انوکسوپارین داشتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بستگی به مشکل داره.....  من خودم تا ماه ۶ بارداری داشتم.....  ١ بار قبل انتقال ۶ ب ...

مرکزی که من میرم گفته ۱ بار روز انتقال و بعد از مثبت شدن بتا هر دو هفته یه بار تا هفته ۱۲. البته پردنی هم روزی یکی میخورم ولی آسپرین یا انوکسا ندارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروانه جان دکترت کیه؟انشاله بحق این ماه محرم اینبار مثبت میشی،میگم قیمت این قرصایی که خریدی میشه لطف ...

والله من خودمم رویال ژلو وبهش اضافه کردم با امپولی رو که قبل انتقال بهم داد حدودا ۱۸۰۰شد برایه تا  وقت ازمایشم گرفتم البته فرتیل سی ام داشتم 

مرکزی که من میرم گفته ۱ بار روز انتقال و بعد از مثبت شدن بتا هر دو هفته یه بار تا هفته ۱۲. البته پرد ...

انشالله این دفعه حتما جواب میگیری..... 

فقط حتما احتیاطت رو بیشتر کن چون عملا یه جورایی با پرد ایمنیت سرکوب میشه پس سعی کن کمترین تماس رو با دیگران داشته باشی..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم بستگی به مشکل داره.....  من خودم تا ماه ۶ بارداری داشتم.....  ١ بار قبل انتقال ۶ ب ...

انا جون ممنون از توضیحاتت. من هر چی دکتر میگه رو انجام میدم. به جز تقویتی ها که اینجا دکتر اعتقادی نداره که بده ولی بر اساس بررسیهام، خودم تهیه کردم.

من بیوپسی دیواره رحم انجام دادم، که سلولهای nk دیواره رحم خیلی بالاست که همون ایمنی دیواره رحم میشه. از طرفی هم سلولهای پلاسما دیواره رحم هم بالاست که مربوط به عفونت مزمن میشه. سه نوع انتی بیوتیک بهم دادند که متاسفانه هیچ تاثیری نداشت، دو بار هم مجدد ماههای مختلف  بعد مصرف انتی بیوتیک بیوپسی انجام دادم، ۲ تا ۴ درصد خانم ها انتی بیوتیک تاثیری نداره براشون و متاسفانه من جزء این درصد کم بودم😔

دیگه الان واژینال لاکتوفلور استفاده میکنم و کل بارداری هم گفتند واژینال مخلوط شیر استفاده کنم تا جلوی رشد سلولهای پلاسما رو بگیریم.  سه ماه هم هست که پردنی میخورم.

از اول توکل به خدا کردم و دارم تلاشم رو میکنم ولی واقعا سیستم درمانی آلمان فقط حرصم میده

سلام بچه ها استرادیول بی اشتها میکنه؟!  از دیروز این قرصها رو میخورم روزی دو تا اشتهام خیلی کم ...

اره عزیزم من از وقتی میخورم اشتهام خیلی کم شده

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
سلام عزیزم مرسی از احوالپرسیت❤️ انشالله قسمت خودت بیای از نی نی برامون بگی 😍برام دعا کن عزیزم 🙏🏻 ...

انشالا که خدا تودلیتو برات حفظ کنه عزیزم و به سلامت برگردی پیشه همسرتو تو خونه خودت به سلامت بچتو بغل کنی

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
پردنيزولون هم سر بارداری اولم همراه سرم داشتم تا هفته 17-18..... سر بارداری طبیعی ولی فقط پرد اونم ...

خدا رو شکر که هر دو بارداریت به سلامتی به ثمر رسید.

شما مشکل انعقادی هم داشتی؟ من آزمایشات خونم نشون داد که مشکل انعقادی ندارم، به خاطر همین دکتر هیچی بهم نداده، من سه بار سقط داشتم.

اره عزیزم به من میگفت باید فاصله بندازی بینشون اثرشو کم میکنه

نمیدونم چرا حواس شون نبود . منم نمیدونستم. امیدوارم مشکلی پیش نیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم، ممنون تو خوبی ؟ اره دکتر محض احتیاط آزیترومایسین داد، کی انتقال داری به سلامتی؟

قربونت برم فردا باید برم سونو 

چند سیکلت خوردی؟یعنی چند روز مونده به انتقال؟

یادته چندتا خوردی

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد