2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046359 بازدید | 684509 پست
دوستان قیمت کپسول فرتیل سی ام چقده؟کدوم داروخونه داره شماره‌اش لطف کنین بهم بدین

داروخانه دکتر تشیدی داشت 

فکر کنم گفت نود تاییش ۸۰۰ تومن ...دونه ای هم میده

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای گلم.

همسر من تو آزمایش اولش ک تو ابن سینا داده بود دی اف آیش ۲۱ بود...سه ماه قرص ایکسوویت و ویتامین سی مصرف کرد بعد سه دوباره آز داد الحمدالله شده ۱۵.

میخواستم بگم این قرص عالیه خانمایی ک همسراتون این مشکلو دارن این قرص رو امتحان کنید ..من اصلا فکرشو نمیکردم  تغییر کنه

مورفولوژیشم از یک شد دو و تعدادش از ۳۰ میلیون شد ۴۸ میلیون فقط رپیدش تغییر نکرده همون صفره

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم مگه فیلم هندیه که تو دنیای به این بزرگی بره و عاشق خواهر یا برادرش بشه 😂😂😂 داستان سازی نکن ...

منم با نظر شما کاملا موافقم با همسرم قرار گذاشتیم ایشاالله وقتی دوقلوهامون سالم اومدن بغلمون اون دوتا جنین دیگه رو اهدا کنیم تا ایشاالله بتونیم باعث دلخوشی و خوشحالی یه زوج دیگه بشیم

عزیزم مث منی پسس..آره میرم سونو

به سلامتی عزیزم .انشالله که همه چی به خوبی پیش بره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
يعني حدودا نود روز قبل انتقال  پردنيزولون هم ميخورين؟ دكتر تجويز كرد يا خودتون ميخورين؟

نه عزیزم همون ۴۵ روز قبل انتقال درست منظورمو نرسوندم ببخشید پرنیزولونم دکترم بهم دادروزی دوتا ۵ میخورم

تو امریکا اصلا به سرم اعتقاد ندارن… فقط پردنیزولون میدن دیگه اگر خیلی خیلی شرایط حاد باشه شاید ایتر ...

دکتر مرکزی که میرم گفته اینترالیپید هر دو هفته تا هفته دوازده، ولی یه قانون مسخره دارند کسانی که مشکل ایمنی دارند اگه ای وی اف و یا میکرو انجام بدند اینترالیپید تجویز میکنند اگه طبیعی یا ای یو ای کنند فقط پردنی میدند.

یعنی سر این موضوع اونقدر حرص خوردم. گفتم این چه قانون مسخره ایی هست، وقتی کسی نیاز داره به خاطر مشکل ایمنی باید بدند دیگه دسته بندی کردن نداره.

البته به نظر خودم دلیلش اینه که یه سیکل میکرو حدود ۶ هزار یورو هزینه میشه، دیگه واسه اینکه درصد مثبت شدن رو افزایش بدند که بیمارهاشون رو از دست ندند سرم رو تجویز میکنند. من اگه شوهر لجبازم قبول میکرد یک لحظه هم اینجا ادامه نمیدادم، چون واقعا از بابت درمان و پیگیری علت سقطهام اذیت شدم و سر هر قدمی که برداشتم کلی حرص خوردم. ولی همسرم قبول نمیکنه، از دو سال پیش مدام میگه تا کرونا کم نشه نه‌ .

مامان سوفی چندبار باید سرم بزنی؟ پردنی هم میخوری؟

عزیزم بستگی به مشکل داره..... 

من خودم تا ماه ۶ بارداری داشتم..... 

١ بار قبل انتقال ۶ بارم بعد انتقال کلا ۸ بار تزریق داشتم هر 28 روز یه بار.... 

اما خوب یادمه از دوستان یه سری به بار فقط قبل انتقال داشتن.... 

یه سری یادمه دو بار داشتن.... 

خلاصه به شدت مشکل مرتبه..... 

و نظر دکتر و ایمونولوژت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com