2777
2789

من خودم۳۰ سالمه صورتم بیضی شکله ، غبغب یکم دارم ، چشمام خمار و کشیدست، بینی م کمی قوس داره و کمی به سمت پایینه نوکش، صورتم گندمی و خیلی کم لکه های کمرنگ کوچیک پراکنده دارم ، موهام مشکی نچراله، ابروهام کم پشت بوده و تتو داره ک البته نیاز داره ک ترمیم کنم ، هیچ کار زیبایی نکردم ، اضافه وزن دارم ک رژیمم ، لباسام عموما خیلی شیک و خاص هستن 

بنظرتون مثلا ب بینیم آنزیم بزنم ، به چونه م کمی ژل بزنم زاویه فک انجام بدم و نیم سی‌سی به لبام ژل بزنم ، موهامو یه لایت دخترونه کنم ، ابروهامم پاک کنم دوباره یه میکرو نچرال کنم، مژه بکارم ، بهتر میشم یا نه؟ 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داری خودتو میکوبی از نو بسازی

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

اول بگو‌ از زندگی چی میخوای دنبال چی هستی؟

شما ب اندازه کافی زیبا هستی با این کارا وسواس میگیری و هی میخوای بیشتر با خودت ور بری

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
الان من بیرون میرم فقط یه رژ میزنم ، رستوران یا مهمونی باشه سایه و کرم پودر میزنم ، آرایشم بنظرتون د ...

سایه چه رنگی میزنی؟منم پوستم گندمی روشنه نمیدونم سایه چه رنگی بزنم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
فقط زاویه فک بزن اگه لبات کوچولوعه به کوچولو ژل بزن همه ی اینارو انجام نده چون صورتت از حالت نچرال د ...

کوچولو نیست و طبیعیه ، ولی بزرگ و قلوه ای نیست

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
فقط زاویه فک بزن اگه لبات کوچولوعه به کوچولو ژل بزن همه ی اینارو انجام نده چون صورتت از حالت نچرال د ...

زاویه فک سن و حداقل ۱۰سال می‌بره بالا و  ب هر کسم نمیاد

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بن مژه هم خوشگله اگه بزنی 

کاربرخانم ! گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم
سایه چه رنگی میزنی؟منم پوستم گندمی روشنه نمیدونم سایه چه رنگی بزنم

هم رنگ صورتم معمولا ک یکم شاین بده، یا دودی یا قهوه ای پررنگ ، مثلا عروسی قهوه ای پررنگ وسطش کمرنگ تر ، خودم بیشتر رنگ پوستم و یکم شاین وار دوست دارم

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕