2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046749 بازدید | 684544 پست
ببخشید دیر جواب دادم دوستان داشتم گریه می کردم جواب آزمایشم منفی بود نمی دونم چرا نشد فقط خدا نخ ...

الهي بميرم😭 داستان رو خوندم😭 نتونستم جلو اشكم رو بگيرم😭 خدا كمكت كنه🙏🏽🙏🏽🙏🏽

خدايا مرا در جستجوي آنچه برايم مقدور نكرده اي خسته نكن 💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الهي بميرم😭 داستان رو خوندم😭 نتونستم جلو اشكم رو بگيرم😭 خدا كمكت كنه🙏🏽🙏🏽🙏🏽

خدا بهت عمر طولانی با عزت و ثروت و خوشی فراوون بده

مرسی از لطفت

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
نه عزیزم 3 روز در هفته حداقل ویتامین ای بخور خیلیم خوبه کیوتنم فراموش نشه عزیزم ایشالله بری تو سیکل ...

مرسی قربونت برم . انشالله گل پسرتونو بسلامت بغل کنین.

انشالله بخدا خیلی استرس دارم .

خدای من خدای معجزه هاست . 
ببخشید خانما نمی خواستم جو گروه رو خراب کنم حلال کنید

عزیزم واقعا ناراحت شدم منم عین خودت دارم باهات گریه میکنم میدونم خیلی سخته حرف مردم و خانواده بیشتر ناراحت میکنه آدمو میشکنه ولی از خدا ناامید نشو ان شالله که به حق همین ماه عزیز باردار میشی به زودی زود اونم طبیعی 🤲🤲🤲🤲🤲💙💜🧡❤❤

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم واقعا ناراحت شدم منم عین خودت دارم باهات گریه میکنم میدونم خیلی سخته حرف مردم و خانواده بیشتر ...

بخدا سعی کن گریه نکنی

بخاطر نی نی های توی دلت

الهی نی نی ها بشن چراغ دلت

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
بخدا سعی کن گریه نکنی بخاطر نی نی های توی دلت الهی نی نی ها بشن چراغ دلت

قربونت برم نمیدونم واقعا چی بگم که یکم مرهم دردت باشه اما اینو بدون پایان شب سیه سفید است بهت قول میدم خیلی زود معجزه خدارو با چشمات میبینی

زیارت عاشورا به نیتت میخونم انشالله سال دیگه روز علی اصغر با نینی خوشگلت بری و شیر پخش کنی 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
مرسی قربونت برم . انشالله گل پسرتونو بسلامت بغل کنین. انشالله بخدا خیلی استرس دارم .

استرس برای چی قربونت برم؟ تو هرکاری از دستت بر میاد انجام بده بقیه اشو بسپار دست خدا، مگه مورفولوژی همسر من صفر نیست؟ من الان پسرم تو شکممه پس به این چیزا نیست فقط خودتو همسرتو حسابی تقویت کن زینک و اسپریژن و الکارنتین حتما به همسرت بده از 2، 3 ماه قبل پانکچر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ببخشید دیر جواب دادم دوستان داشتم گریه می کردم جواب آزمایشم منفی بود نمی دونم چرا نشد فقط خدا نخ ...

گلم خیلی ناراحت شدم از اینکه منفی شدی. منم برای بار دوم منفی شدم. حس میکنم این دکتر کلانتر اینا فقط اسم در کردن و برای موارد حادی مثل ماها نیستند. دارم به این فکر میکنم برم جایی دیگه. اما نمی دونم کجا برم

خانوما برا دختر۱۶ ساله که پریوداش نامنظمه قرص اسپیرونولاکتون و اتیسترون دادن ..کارایی این دارو ها چیه؟لطفا راهنمایی کنید خواهرم خیلی نگرانه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
استرس برای چی قربونت برم؟ تو هرکاری از دستت بر میاد انجام بده بقیه اشو بسپار دست خدا، مگه مورفولوژی ...

میگم نکنه برم و چیزی پیدا نکنن توی آزمایشش .

متاسفانه میگه چاق میشم با مولتی ، فقط الکارنیتین و ویتامین سی رو تا حالا خورده 

حالا میخوایم از اول شهریور شروع کنیم برام دعا کن . دعای شما گیراس

خدای من خدای معجزه هاست .