2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046684 بازدید | 684536 پست
عزیزم نمیدونم چی بگم منم منفیم خودم میدونم تا دیروز که12 انتقال بودم بیبی منفی بود و دیروز خیلی تو ...

ان شاالله تو مثبت میشی

اونقدر تمام این سالها امید واهی و بی نتیجه داشتم که از خودم شرمنده ام

چرا سرنوشتم رو قبول نمی کنم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
الهي براي دلت بميرم نميدونم چي بگم يكم اروم بشي فقط از لطف خداوند نااميد نشو دوستم خيلي ناراحت شدم ب ...

خدا نکنه

الهی صد سال زنده باشی و ذوق بچه هات و زندگیت رو بزنی

الهی روز ب روز خوشبخت تر و شادتر بشی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببخشید دیر جواب دادم دوستان داشتم گریه می کردم جواب آزمایشم منفی بود نمی دونم چرا نشد فقط خدا نخ ...

عزیزم داستانت رو خوندم، خوندم و گریه کردم، از صمیم قلبم از خدا میخوام به زودی زود یک بارداری طبیعی و راحت و بی دردسر داشته باشی، امیدوارم به اندازه تمام فرشته هایی که پیشت نموندن، فرشته های دیگه بیان تو زندگیت❤️

فداتشم ناراحت نباش انشالله اینبار مامان میشی واقعا بعضی وقتا آدم میمونه چی بگه در جواب حرفهای دیگران ...

اشک هام بی اراده می ریزن

می دونم  غصه بی فایده س،اما دست خودم نیست

با دل شکستم برای همتون بهترین ها رو آرزو می کنم

عزیزم داستانت رو خوندم، خوندم و گریه کردم، از صمیم قلبم از خدا میخوام به زودی زود یک بارداری طبیعی و ...

بخدا یک درصد از غصه ها و راه هایی ک رفتم رو ننوشتم

خدا نکنه گریه کنی،الهی فقط اشک شادی بریزی

ب دعای خودم در حق خودم دیییییگه اعتقاد ندارم

فقط میگم خدا این حالمم می بینه

ببخشید خانما نمی خواستم جو گروه رو خراب کنم

حلال کنید

بخدا یک درصد از غصه ها و راه هایی ک رفتم رو ننوشتم خدا نکنه گریه کنی،الهی فقط اشک شادی بریزی ب دعا ...

غصه نخور عزیزم، من همیشه دلم به حرف یکی از بچه های این تاپیک خوشه، که میگفت، اگه خدا حاجتی رو تو این دنیا بهمون نده، هزاران بار بهترش رو تو اون دنیا میده بهمون

غصه نخور عزیزم، من همیشه دلم به حرف یکی از بچه های این تاپیک خوشه، که میگفت، اگه خدا حاجتی رو تو این ...

کاش زودتر برم پیشش

بخدا یک درصد از غصه ها و راه هایی ک رفتم رو ننوشتم خدا نکنه گریه کنی،الهی فقط اشک شادی بریزی ب دعا ...

عزیزم متاسفم، انشاءالله به زودی زود چراغ خونه ات روشن و دلت شاد شه    

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام خوبی کجا انتقال داری

سلام قربونت من رویان

شما انتقال دادی؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
این عدد بتا طبیعیه بچه ها?

مبارکه عزیزم

ان شاالله بارداری خوب و راحتی داشته باشی

منم دیروز انتقال داشتم واسم دعا کن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍