2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046676 بازدید | 684536 پست
عزیزم خیلی ممنون 🥰 🥰 🥰 واقعا دعای قشنگ و دلچسبی کردی، می بینی خواهر از رو نمیرم 😁 😁 😁 😁  ...

برای خدا هیچ کاری نداره از خدا بخواه حتما به وقتش میده.

ممنون گلم خداکنه هیچ زنی درحسرت فرزند نباشه خداوند به من وهمه ی دوستان چشم انتظار اولاد سالم وسربه راه

بده.

فضولی چیه عزیز دل ،شماخیلی گلی که بی منت من رو راهنمایی میکنید.😍

ممنونم  بتا رو زده ۷۳۴.۰

خب مامان خانوم مبارکت باشه بدو توی یه پست هر کاری کردی رو بگو چندتا جنین گذاشتی دکترت کیه هیسترو خراش پی ار پی. چسب جنین . چیا خوردی مشکلتون چی بود رو بگو😊

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من ازمایشم مثبت شد به لطف خدا و دعای شما عزیزان 

مبارکه عزیزم😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بچه ها من ۱۲ تا جنین گرید C داشتم. کلینیک گذاشته تا بلاست بشن. فقط یک دونه بلاست شده. بقیه ازدست رفت ...

عزیز دلمممم..الهییییی ب حق فاطمه زهرا همین ی دونه حسابیییی ب دلت مبچسبه و میشه چراغ خونه🤗🤗😍😍اینجا خیلیاااا با ی دونه جنین مامان شدن

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم ،راستش احتمال بارداری وقتی رابطه محافظت شده باشه هست اما یه خانم ممکنه تا مدتها پریود نش ...

من ازترس اینکه بارداربشم استرس بدی میگیرم امیدوارم زودترپریود بشم خیالم راحت بشه 🤕🤕🤕

عزیز دلمممم..الهییییی ب حق فاطمه زهرا همین ی دونه حسابیییی ب دلت مبچسبه و میشه چراغ خونه🤗🤗😍😍اینج ...

قربونت😍

البته ۴ بسته گرید a و b هم دارم. خوبه یا کمه؟

راستی چکار کرری عزیزم؟ این ماه قرار بود بری واسه انتقال!

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
من الان هفته 18 هستم و همچنان شیاف و انوکسا و آسپرین و دارم و برام قطع نکردن مرکز شرایط شمارو خیلی ب ...

ممنون گلم همچنین شما هم  بارداری سلامت و زایمان راحتی داشته باشید😘

خدایا راضیم به رضای تو🤲🤲🤲
ممنون عزیزم، روز ۱۴

اهان

بتات خوب و نرمال گلم

انشاالله بسلامتی در آغوشش بگیری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
اخه ابن سینا ب همین راحتی نوبت نمیده حالا زنگ میزنم ببینم چی میشه

شما تو سیکلی دیگه باید بهتون راحت نوبت بدن، حتما تماس بگیر

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
قربونت😍 البته ۴ بسته گرید a و b هم دارم. خوبه یا کمه؟ راستی چکار کرری عزیزم؟ این ماه قرار بود بری ...

خیلییی هم عالیهههه😍😍😍

من هفته ی دیگه باید برم سونو قبل از انتقال..ببینم نظر دکتر چیه!!وضعیت رحمم چ جوره!اگر مشکلی نباشع انتقال میدن...التماس دعا عزیزم 🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
نیلدا جون مصرف ویتامین e تو پریودی بد نیست ؟

نه عزیزم 3 روز در هفته حداقل ویتامین ای بخور خیلیم خوبه کیوتنم فراموش نشه عزیزم

ایشالله بری تو سیکل و کلی جنین پسر برات تشکیل بشه

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
خب مامان خانوم مبارکت باشه بدو توی یه پست هر کاری کردی رو بگو چندتا جنین گذاشتی دکترت کیه هیسترو خرا ...

فدات شم ممنون، اندومترم پایین بود،به توصیه شماها لوبیاسبز و آب هویچ خوردم اون درست شد،با یه خانمی تو مرکز حرف زدم که واسطه میشن واسه رحم اجاره ای و این قبیل کارها،اون خانم بهم توصیه کرد چند روز قبل از انتقال پاچه گوسفند و پای مرغ بخورم و تا الانم دارم میخورم،چند روز قبل از انتقال شربت ملین خوردم که یبوست نداشته باشم تا الانم میخورم،مرکز هم توصیه کرد آمپول زدنی به پهلو بخوابید روی شکم نخوابید،سه روز فقط واسه دستشویی بلند میشدم،بعد از اون هر دو ساعت ۵ دقیقه قدم میزدم تو خونه،چله یاسین رو شروع کردم از سومین روز انقالم،حالا بازم یادم اومد میگم عزیزم 

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...
خب مامان خانوم مبارکت باشه بدو توی یه پست هر کاری کردی رو بگو چندتا جنین گذاشتی دکترت کیه هیسترو خرا ...

قبل از عید با دکتر طرازی انتقال دادم،هیسترو و خراش انجام داد اما نشد،الان هیچ کار خاصی نکرد اما خواست خدا بود،الان کلینیک باروری امید زیر نطر دکتر آقا حسینی هستم،قبلا قی دکتر رفتن رو زده بودم،انگار خدا منو زوری برد اینجا،روز اولم به دکتر گفتم من به زور اومدم حالا که اومدم باید کار منو انجام بدی

هرگز رشته ی امیدم از تو قطع نمی شود...