2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046710 بازدید | 684539 پست
ان شاالله تو مثبت میشی اونقدر تمام این سالها امید واهی و بی نتیجه داشتم که از خودم شرمنده ام چرا س ...

اینطور نگو عزیزم بلاخره روز شادی تو هم میرسه از ته دلم از خدا میخوام طبیعییی بارداربشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس برای چی قربونت برم؟ تو هرکاری از دستت بر میاد انجام بده بقیه اشو بسپار دست خدا، مگه مورفولوژی ...

به نظرت تا مهر مکمل بخوریم مهر بریم دکتر تازه شروع کنیم ؟ دکترت کیه ؟

خدای من خدای معجزه هاست . 
منم تو سن ۱۸ سالگی خوردم برای تنظیم پریودیه .

پلی کیستیک بودید شما؟بعد از مصرف چند دوره تنطیم شد پریودتون؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
قربونت برم نمیدونم واقعا چی بگم که یکم مرهم دردت باشه اما اینو بدون پایان شب سیه سفید است بهت قول می ...

مرسی مهربون

نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم

برا سلامتی نی نی ۳ تا صلوات فرستادم

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
بچه ها جونم بتام ۳ برابرشده ۱۰۰ و خورده ای💃💃💃💃💃

مبارکت باشه عزیزم ان شاالله بسلامتی بغلش کنی

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
گلم خیلی ناراحت شدم از اینکه منفی شدی. منم برای بار دوم منفی شدم. حس میکنم این دکتر کلانتر اینا فقط ...

عزیزم ناراحت شدم واقعا 

منم منفیم  

ان شالله دوباره امتحان میکنیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گلم خیلی ناراحت شدم از اینکه منفی شدی. منم برای بار دوم منفی شدم. حس میکنم این دکتر کلانتر اینا فقط ...

واااااای😭😭😭

شما هم آزمایش دادی؟

دکتر کلانتری بنده خدا، فقط یک وسیله س

باید اول خدا بخواد

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
عزیزم ناراحت شدم واقعا  منم منفیم     ان شالله دوباره امتحان میکنیم

ان شاالله تو مثبتی عزیزم

مرسی مهربون نمی دونم چجوری ازت تشکر کنم برا سلامتی نی نی ۳ تا صلوات فرستادم

عزیزم من عضو قدیمی تاپیکم ،خیلی اتفاقی پیامتونو دیدم ،فکر کنم انتقال دادین منفی شده؟منم ۷ سال منتظر بودم و سه بار انتقال منفی داشتم ، ولی قطعا خداوند جواب صبرمونو میده ،الان دخترم ۹ ماهشه ، ان شاالله بحق صاحب اینروزها خیلی زود باردار میشی ، فردا روز اول محرم رو روزه بگیرید به نیت بچه دار شدن و حتما حتما نماز استغفار آیت الله شاه ابادی رو بخونید من ازش حاجت گرفتم ، الهی خیلی زود خبر بارداریتونو بشنوم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘