2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046562 بازدید | 684528 پست
خانوما سلام من روز نهم انتقالم هرشب افت فشار دارم ۶ و ۷ 'کلی ام چیزای مقوی میخورم 'دست و پامم یخ 'گر ...

خرما بخور. نگران نباش من هم یک روز تب و لرز کردم. با شلوار پشمی زیر پتو خوابیدم و سردم بود. ولی بعد صبحش یکم با هفت مغز گداخته درست کردم خوردم انرژی گرفتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خرما بخور. نگران نباش من هم یک روز تب و لرز کردم. با شلوار پشمی زیر پتو خوابیدم و سردم بود. ولی بعد ...

کلا جلو کولرم ولی فشارم خیلی پایین اومده 'حالا چیزای سردم نمیخورما ولی احساس میکنم بدنم ب گرمی احتیاج داره '

منم کلا با جوراب پشمی و پتو ام 

سلام به همه تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن ...

عزیزم خیلی ممنون سارا هستم چشم انتظار مادر شدن انشالله که حاجت روا بشی

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
واقعا  این امپول رو بدون نسخه هم میدن برم بگیرم بزنم اخه خوندم که داخل رحم میزنن

فکر نمیکنم بدون نسخه بدن پیش متخصص زنان برو اگر دسترسی ب دکتر خودت نداری ک برات بنویسه، من دو بار استفاده کردم زیرجلدیه و ب بازو میزنن حتی دوتا خانمی ک با خودم انتقال داشتن همونجا ب بازوشون زدن اتفاقا پرسیدن چه امپولیه و گفتن همون چسب جنین یا جی سی اس افه، امپولش هم یخچالیه اگر از داروخانه گرفتی یه تیکه یخ با خودت داشته باش ک فاسد نشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
تو چرا تیکرتو دستکاری میکنی نمیدونی من حساسم بهش😂😂😂

😅😅عزیزم طبق سونویی که رفتم تنظیمش کردم فردا نه پسفردا ۱۲ هفته تموم میشه بسلامتی😇🥰

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت برم همچنین گل پسر تورو عزیز دلم،  آره بابا پسرامون فکر کنم یکم تنبل تشریف دارن یادمه چ ...

فداتشم اره واقعا تنبلن.جفتو نمیدونم خودمم یادم رفت از دکتر بپرسم دفعه ی بعد ازش میپرسم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
@رزقرمزرنگ   سلام عزیزم، بی زحمت دوستمون رو راهنمایی می کنی    

چقد شماها مهربونید و بهم کمک میکنید ان شاالله صد برابرشو از خدا بگیرید هم شما هم دوست قبلیمون  تمنا و هم بقیه 😂 عینهو مامان بزرگا دعا کردم ووااای