2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046541 بازدید | 684523 پست

سلام به همه

تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن راه پر پیچ و خم درمان رو طی میکنند مطمئنم که بالاخره این همه تلاش یه روز نتیجه میده.

من میخوام ان شاء الله از اول محرم تا ۴۰‌شب زیارت عاشورا+ روضه باب الحوائج حضرت رو علی اصغر بخونم و برای فرزند دار شدن همه منتظرا دعا کنم ان شاء الله بزودی دامن همه چشم انتظارا سبز بشه 

میدونم که شرایط برای همه سخت هست چه عزیزانی که به سختی باردار شدن و چه دوستانی که چشم انتظارن

فقط از این جهت عضو شدم و این پیام رو گذاشتم که براتون انرژی مثبت بفرستم و بهتون بگم یکی هست که به یادتونه و براتون دعا میکنه الهی با دعای امام زمان به زودی گشایشی ایجاد بشه و همه دوستان به آرزوی زیبای مادر شدن برسن

اگر دوست داشتید پیامم رو لایک کنید تا اسماتون رو در لیستم بنویسم.

برای عاقبت بخیری منم دعا کنید.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام عزیزم بله گلم یه جنین دوروزه انتقال دادم بقیه جنین هامم گذاشتن بیرون ذوب شه گفتن ببینیم چندتاشو ...

به سلامتی عزیزم ..انشالله که اینبار دیگه مامانی .نه والله من اطلاع ندارم.میگم چند تا آنوکسا برات نوشت با چ دوزی ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن ...

خیلی ممنون از لطفت و دل مهربونت

خیلی خیلی برای منتظرا دعا کن

انشاالله حاجت روا بشی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام به همه تبریک به همه کسانی که در مسیر مادرشدن هستند و خدا قوت به همه کسانی که برای مادر شدن ...

سلام عزیزم یک دنیا ازت ممنونم مهربون

الهی که هرچی از خدا میخای بهترینشو بهت بده🤲🏻🤲🏻

مطمئنم که خدا نون قلبتو بهت میده که انقدر قلبت مهربونه

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

سلام عزیزم، اجرت با امام حسین، ممنون مهربون      

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست

سلام عزیزم..مرسی مهربون🤗🤗خدا الهییی برات بهترینها رو رقم بزنه❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام بچه ها میدونید بهترین زمان استفاده از قرص آسپرین آمپول انوکسا و شیاف پروژسترون کی هست؟ بعد من ...

ويتامين E را حتما قطع كنيد ولي بكمپلكس مشكلي نداره و بهترين زمان اسپرين شب هست ، هپارين بايد هر روز سر يك ساعت مشخص مصرف بشه 

عزیزم منو خیلی دعا کن سراسر وجودم رو استرس گرفته فقط دارم گریه میکنم چند روز دیگه انتقال دارم شابد دعای شما در حق من مستجاب بشه 😭😔

ويتامين E را حتما قطع كنيد ولي بكمپلكس مشكلي نداره و بهترين زمان اسپرين شب هست ، هپارين بايد هر روز ...

سلام سیلویا جان..عزیزم چرااا باید قطع کرد ویتامین E??? 

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵