2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
خانما ی سوال اگ بعداز دوهفته ازانتقال جنین مثبت باشیم هفته چند میشیم

چهارهفته بعلاوه سن جنین،،ببینم پنج روزه بوده یا سه روزه😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱۴ باید ازمایش بدم.انشالله .هرچی خدا بخاد

انشااله انشااله که مثبتی و بتات زودی بالا بره و تو آزمایش مثبت بشی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من قبل از انتقال هیسترو شدم(رحم خراش دادم) واقعا این کار تاثیر داره ؟ بار اول ک انتقال میدم

من از چندین پزشک پرسیدم نظرشون این بود که ممکنه تاثیر داشته باشه ولی هنوز ثابت شده نیست 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره منم دوتا س روزه انتقال دادم ک از روز دوم انتقال گودی کمرم داره دیوونم میکنه از دردش میمیرم علتشو ...

به دکترت دسترسی نداری ؟به نظرم اگر دردش شدیده حتما به دکترت اطلاع بده

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
پنج شنبه باید آز بدم

خوب فعلا چند روز مونده تا پنجشنبه شاید دیر لانه گزینی کرده جنین و برا همینم تو ادرار نشون نداده خدابزرگه دلتو قرص کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

@چیکا1    

سلام عزیزم خوبی؟ میگم پماد کلوتریمازول هم برای درمان عفونت تو بارداری استفاده کردی؟ عفونتت قارچی هست یا باکتریایی؟ من خیلی خارش دارم، از طرفی هفته دیگه نوبت دکتر دارم تا اون موقع طاقت ندارم چون خارش عذابم میده و میخام این پمادو بخرم، از مامای دکتر جدیدم که مشورت گرفتم گفت پماد دالاواگ استفاده کن، ولی دالاواگ برای عفونت باکتریایی هست نه قارچی، من حس می کنم چون خارش دارم فقط، عفونت قارچیه، از منشی دکتر قبلیم که مشورت گرفتم اون گفت کلوتریمازول بزن، میخام بدونم عیب نداره از اپلیکاتور استفاده کنم؟ چون هماتوم دارم و قبلا خون ریزی داشتم میگم نکنه باز اپلیکاتوره باعث لکه بینی شه، خارش داغونم کرده.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
@رزقرمزرنگ     عزيزم من ١٥ هفته هستم دكترم گفت پردنيزولون رو اين هفته قطع كنم، ولي كلسيم ...

مرسی مهربونم اتفاقا برای منم دکتر تازه قطع کرد گفته بود یه روز در میون بعدش قطع کنم مرسی عزیزم که اطلاع دادی ❤❤

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من ۱۸ سیکلمه دیر نیست

نه خیلی از بچه ها اینجا بیستم ب بعد انجام دادن. فکر کنم نظر دکترا متفاوته

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوستان فرتیل سی ام رو حتما باید به همراه غذا بخوریم ؟

برا من نوشته بعد از ناهار

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱