2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046947 بازدید | 684566 پست
سلام خانما شبتون بخیر،،میگم من جواب ازمایشامو گرفتم قندم باید بین ۷۰ تا ۱۰۰ باشه ای رنج ازمایشگاهیه ...

عزيزم براي منم ٩٤ بود رعايت كردم خيلي زياد هفته ١٦ رفتم ازمايش قند دوساعته دادم ناشتام شده بود ٨٦ دوساعته ٨٨ نگران نباش.

راستي بخاطر همين موضوع من دستگاه تست قند خريدم خودم تو خونه كنترل ميكنم

خداياشكرت....❤️ 
سلام خانما شبتون بخیر،،میگم من جواب ازمایشامو گرفتم قندم باید بین ۷۰ تا ۱۰۰ باشه ای رنج ازمایشگاهیه ...

نگران نباش میتونی‌ کنترلش کنی. اینطور نیست که الان اینه بعدش بیشتر میشه. بعضی از میوه ها که قندش زیاده رو عصرها نخور.

ولی با دکترت صحبت‌ کن شاید بهت متفورمین بده‌.

من آزمایشات قبل بارداری که دادم، قند دو ساعته ام ۱۰۵ بود که نرمال آزمایشگاه تا ۹۹ بوده‌، البته انسولینم هم بالا بود. بعد دکترم بهم ۳ تا متفورمین داده واسه آمادگی توی دوره بارداری که یهو قند بالا نره‌. بگم که به وزن هم نیست چون من ۵۶ کیلو ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روزی یکی یا نصف؟ منم انتقال قبل قطع نکردم. 

روزی یه دونه ۵ میل .البته یادمه دکتر ایمونولوژی گفته بود نصف ،نمیدونم دیگه چرا گفت یه دونه بخورم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزيزم براي منم ٩٤ بود رعايت كردم خيلي زياد هفته ١٦ رفتم ازمايش قند دوساعته دادم ناشتام شده بود ٨٦ دو ...

پسفردا هم نوبت سونو دارم هم میخام جواب ازمایشاتم رو ببرم ،،ایشالله حال نی نیام خوب باشه وسالم باشن منم به دستگاه کنترل قند میگیرم، ولی اونروزی که رفتم ازمایش شبش هندوانه زیاد خوردم، یعنی میشه بخاطر هندوانه باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
همون برنج و ماکارونی رو باید کم کنی. میتونی دفعات خوردن رو زیاد کنی و مقدارش رو کم، اینطوری قندت نمی ...

قربونت عزیزم بابت جوابت،،میگم میخورم ولی اندازه یه کفگیر بیشتر نمیتونم بخورم اشتهامم خیلی کمه فقط میوه میتونم بخورم،،الان بجای اینکه چاق بشم خیلی لاغرشدم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
روز چندمته میشه یه توضیحی راجب مصرف پردنیزولون ت بدی 

من امروز روز ۴ سیکل بودم که از فردا باید استردایول و پردنیزولون رو شروع کنم .گفت روزی یک عدد.،۵ میل هم هست .چیزی در مورد قطع کردنش بهم نگفت .سیکل قبلی هم تا آخر ادامه دادم .

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نگران نباش میتونی‌ کنترلش کنی. اینطور نیست که الان اینه بعدش بیشتر میشه. بعضی از میوه ها که قندش زیا ...

من قبله بارداری روزی سه تا متفورمین میخوردم  وقتی که انتقال دادم دکتر یهویی قطعش کرد،،یهویی قطع کردن متفورمین هم خودش باعث بالا رفتن قند میشه، هرچی به دکترمم گفتم گفت اشکالی نداره قطعش کن اگه لازم باشه بعدا میگم بخوری

پسفردا هم نوبت سونو دارم هم میخام جواب ازمایشاتم رو ببرم ،،ایشالله حال نی نیام خوب باشه وسالم باشن م ...

خوب معلومه که میتونه به خاطر هندونه باشه. میوه هایی با قند زیاد رو عصرها نخور 

خوب پس مشکلی نیست ان شااله و فندقهات سالم میان بغلت ان شااله 😍

ممنون عزیزم خدا انشالله مراد دلتو بده❤

من قبله بارداری روزی سه تا متفورمین میخوردم  وقتی که انتقال دادم دکتر یهویی قطعش کرد،،یهویی قطع ...

کاش خودت کم کم قطع میکردی. بعدش دکتر چرا قطع کرد برات؟ اگه لازم بود که بخوری نباید ادامه میدادی؟ من دکتر بهم گفته باید توی بارداری  هم مصرف کنم.

خوب دیگه  از همه چی بدتره   یه کم مقدارشو کمتر کن ...سبزیجات بیشتر بخور...

سبزیجات به جای غذا؟