2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
سلام خانما شبتون بخیر،،میگم من جواب ازمایشامو گرفتم قندم باید بین ۷۰ تا ۱۰۰ باشه ای رنج ازمایشگاهیه ...

عزیزم من وقتی آزمایش دادم قندم روی 116 بود اونم ناشتا ،،دکتر گفت خیلی بالاست باید پایین بیاری من اصلن هیچ علاقه ای به مربا و قند و شیرینی نداشتم و به دکتر گفتم چرا آنقدر قندم بالاست گفت ماکارانی و سیب زمینی،نان.....و چیزهای که نشاسته دارن تو بدن تبدیل به قند میشن و من رعایت کردم خداروشکر پایین آوردم البته من الان باردار نیستم منفی شدم ولی تو بارداری قند بالا می‌ره با دکترت مشورت کن ،،و رژیم رو رعایت کن استرس رو از خودت به کلی دور کن و اگه خیلی نگرانی با یه دکتر رژیم در میون بزار ⁦❤️⁩

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش خودت کم کم قطع میکردی. بعدش دکتر چرا قطع کرد برات؟ اگه لازم بود که بخوری نباید ادامه میدادی؟ من ...

والا چی بگم عزیزم من به دکترم اعتماد کردم ،،روز سوم چهارم انتقالم زنگ زدم گفتم متفورمین رو ادامه بدم یا نه گفت اگه بخاطر قند میخوردی نه ولی اگه بخاطر تنبلی تخمدان میخوردی قطعش کن ایرادی نداره حتی بهش گفتم یهویی خطرناکه قطع کردنش گفت نه،منم به حرفش گوش دادم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
نه در کنار غذا...برنجو کم کن سالاد رو بیشتر کن...منظورم این بود 

اهان باشه عزیزم ممنون😘

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
عزیزم من وقتی آزمایش دادم قندم روی 116 بود اونم ناشتا ،،دکتر گفت خیلی بالاست باید پایین بیاری من اصل ...

ممنون عزیزم ایشالله خدا بهت دوقلو بده بحق فاطمه زهرا

اره حتما میرم پیش متخصص تغذیه

والا چی بگم عزیزم من به دکترم اعتماد کردم ،،روز سوم چهارم انتقالم زنگ زدم گفتم متفورمین رو ادامه بدم ...

شما به خاطر تنبلی تخمدان میخوردی؟ ان شااله که مشکلی نیست. فکرت رو درگیرش نکن. تازه چند روز دیگه هم میری دکتر و دکتر همه آزمایشت رو چک میکنه.

من به خاطر بالا بودن قند دوساعته دکتر بهم داد. چون من آزمایش تحمل قند رو بعد از سقط انجام دادم.

انشالله همه چیز خوب پیش میره. مگه ذخیره تخمدان بالا میره؟؟؟ من شنیدم تغییری نمیشه بهش داد و با بالا ...

ممنون عزیزم دکترم یه قرص داده بهم که پایینتر نره و شایدم بره بالا ولی کیفیت تخمک رو بالا میبره dhea

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.
ممنون عزیزم ایشالله خدا بهت دوقلو بده بحق فاطمه زهرا اره حتما میرم پیش متخصص تغذیه

ممنونم خدا از دهنت بشنوه😍😍انشالله خوب خوب میشی همه ای اینا میگذره فقط آرامش داشته باش و لذت ببر

شما به خاطر تنبلی تخمدان میخوردی؟ ان شااله که مشکلی نیست. فکرت رو درگیرش نکن. تازه چند روز دیگه هم م ...

اره عزیزم بخاطر تنبلی خوردم، توکل بخدا 

ممنونم خدا از دهنت بشنوه😍😍انشالله خوب خوب میشی همه ای اینا میگذره فقط آرامش داشته باش و لذت ببر

ایشالله،،قربون دهنت گلم😘

سلام عزیزم، بیا از خودت خبر بده، بتات بالا رفت گلم؟ @محمدمجتبی    

سلام عزیز دلم حکایت من طولانی شده دیگه خسته شدم دکترم اب پاکی رو.نمی ریزه دستم راحت بشم. می ترسمم داروهامو ول کن عذاب وجدان بگیرم بعدا.

بتام به ترتیب هر کدوم به فاصله سه روز 

۹۷

۲۲۷

۱۲۷

۲۵۰

دیگه روانی شدم دکتر میگه صبرررررر.دیگه نمیخوام خسته شدم 😭😭

سلام عزیز دلم حکایت من طولانی شده دیگه خسته شدم دکترم اب پاکی رو.نمی ریزه دستم راحت بشم. می ترسمم دا ...

عزیزم انشاءالله که همینطور بالاتر بره، می دونم واقعا بلاتکلیفی سخته، ولی جز صبر هم چاره ای نداری، از خدا میخوام خودش مراقب جنینت باشه و بشه برات یه فرزند سالم و صالح.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام عزیز دلم حکایت من طولانی شده دیگه خسته شدم دکترم اب پاکی رو.نمی ریزه دستم راحت بشم. می ترسمم دا ...

عزیزم اینکه باز رفته بالا خداروشکر،،ایشالله که همه چیزش خوبه توکل بخدا گلم،شاید قبلا دوتا بود یکیش افتاده که اومده پایبن بعد دوباره رفته بالا 

[QUOTE=201330564]عزیزم من فردا نوبت دارم ببینم سیکلو کوتاه یا بلند الان هیچی نمیخورم فقط رووزی یک ساعت پیاده روی دارم[/QUOTخدببخوب به سلامتی عزیزم پس حالا مونده تاانتقال