2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044695 بازدید | 684402 پست
فکرکنم ۵۰ دوتا باهم زدم ولی ازفردای انتقال دوتا دوفاستون داشتم و۲تاشیاف

خوبه همینکه دکترت روتین کار نمیکنه و بهت دوفاستون داده خیلی خوبه

معمولا مراکز روتین و بدون درنظر داشتن شرایط خانم دارو میدن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما من فردا ازمایش بتا باید بدم التماس دعا از همگی دارم دعا کنید برای منم مثبت بشه بحق علی و اولادش 🤲😔بعد پنج سال انتظار از بس بیبی منفی و ازمایش منفی دیدم باورم نمیشه مثبت بشم😔😔

ممنونم که وقت میزاری و کمکم میکنی می‌دونی من هیچ اطلاعاتی درباره ای وی اف ندارم و بنظرم درست میگی با ...

سلام خانومی آره  رویان خوبه منم از شهزستان میرم مرکز رویان من که از کارشون و همه چی حتی هزینه ها راضی بودم منم خودم مشکلی خاصی نداشتم بجز تنبلی مشکل اصلی از اسپرم همسرمه شکر خدا 21 تا تخمک داشتم که 15 تا جنین شد ولی فعلا انتقال ندادم و فریز کردم چون هایپر شدم انتقال ندادن برام تازگی سیکل انتقالم شروع شده و دارم ال دی میخورم گفتن احتمالا انتقال جنین برات میفته 15 شهریور اینا شمام اگه برات سخت نیس رفت و آمد به نظرم رویان خوبه حالا میخوای بازم پرس و جو کن انشاالله زودی نتیجه بگیری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام دوستانی که هیسترو انجام داده بودین تا چند وقت بعدش خونریزی داشتین؟ من همچنان خونریزی دارم و بعض ...

برای من خونریزیم وصل شد به پریود یعنی خونریزیم قطع نشد تا اینکه پ شدم

خانما من فردا ازمایش بتا باید بدم التماس دعا از همگی دارم دعا کنید برای منم مثبت بشه بحق علی و اولاد ...

خدا ازاین مشکل ما خیییلی بزرگتره انشاالله به حق این بزرگیش دلتو شاد کنه و مثبت بشی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیزم . خوبی ؟ گل پسرت خوبه ؟ در چه حالین ؟

سلام عزیزم خوبیم شکر خداپسرمم خوبه پریروز واکسنشو زدم خداروشکر اذیت نکرد .دیشب هم برا اولین بار خودشو به شکم انداخت پسر شما چطوره خوبید خودتون

خانما شما از روز چند انتقال دلدرد و کمردرد پریودی داشتین؟

لطفا همه جواب بدین

الهی دل همتون شاد بشه

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
وای مرسی اینارو نوشتی اصلا درمورد تست پروژسترون اطلاعی  نداشتم اینکه جنینام سه روزه بودن مطمئن ...

من روزی سه تا شیاف دارم و یک آمپول پروژسترون ۲۵

با این سختی میری و میای خودت حواست به همه چیز باشه، هی سوال کن و مطمئن شو

دکتر ممکنه یادش بره

از الان یادداشت کن همه رو

قبل از انتقال چند روز هم آنتی بیوتیک خوراکی یا شیاف واژینال میدن بیشتر دکترها، اینم حواست باشه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
خانما شما از روز چند انتقال دلدرد و کمردرد پریودی داشتین؟ لطفا همه جواب بدین الهی دل همتون شاد بشه

عزیزم من از روز اول انتقال دلدرد پریودی داشتم😂😂

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏