2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044804 بازدید | 684411 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی بهش توکل کردم و میکنم با اینکه ناراحتم ولی ته دلم باهاش حرف میزنم ،چقد خوب پس قسمت باشه میشه&nb ...

عزیزم درکت میکنم انشالله به زودی خدا به خودتو همسرت آرامش بده. هر موقعه اماده بودید شروع کنید چون این راهی که توشیم سخته. قرصایی که میگم رو با مشورت پزشکت بخور.

کیوتن. ویتامین ای. دی. سی. فولیک اسید‌. ال آرژنین. اینوفولیک. امگا۳. ماکاویت اف. اینا واسه خودت. 

همسرتم ال کارنتین مایع. سلنیوم. ویتامین ای. سی. دی. فولیک اسید. کیوتن. اسپریژن.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
من روزهشتم سیکل ضخامت ۷ بودگفت خوبه.پروژسترون را از فرداش که پنج شنبه میشد زدم و دوشنبه هفته بعدش ان ...

جنینات ۳ روزه بوده ولی ۴روز قبل از انتقال پروژسترون زدی خب حتما سطح پروژسترونت خوب بالا اومده. 

چون برا جنین ۳روزه از ۳روز قبل انتقال پروژسترون میدن

دوز پرژسترونت ۲۵ بود یا ۵۰؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
خیلی عجیبه  ببین اگر جنینها سه روزه باشن، سه روز پروژسترون میدن و روز چهارم انتقال میدن، اگر ج ...

عزیزم آی وی آی جی هاییکه زدی کجایی بودن؟

من دفعه قبل المانی داشتم مال بعضیا هم نروژیه

بنظرت فرقی داره تولید چه شرکتی باشه؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم لطفا میگی قبل از پانکچر چه داروهایی بخوریم بهتره؟ منم اگه خدا بخواد ۱۰ روز دیگه سیکل پانکچرم ...

به سلامتی انشالله که کلی تخمک و جنین داشته باشی.عزیزم اینایی که برات مینویسم حتما با مشورت پزشکتون بخورید. ولی اگه ۱۰ روز دیگه داروهای اصلی شروع میشه دیگه دیره بخوای تقویتی بخوری فکر کنم بازم بپرسید. ویتامین ای. سی. دی. کیوتن. ماکاویت اف. ال آرژنین. پودر اینوفولیک. امگا۳. فولیک اسید.

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
به سلامتی انشالله که کلی تخمک و جنین داشته باشی.عزیزم اینایی که برات مینویسم حتما با مشورت پزشکتون ب ...

ممنونم عزیزم. فولیک اسید و ویتامین دی و ای رو دارم استفاده میکنم اما بقیه رو نمیدونستم مرسی ک گفتی❤

خیلی متاسفم که اینجوری شده وقتی آمپول رو ۱۱:۳۰ شب زدی تا ۱۱:۳۰ ظهر وقت داشتند ببرن شما رو اتاق عمل، ...

من امپولمو ۱۰ شب زدم دکترم تا اومد پانکچرم کنه ۱شد حدودا جلسه داشت هرچی گفتم میگفتن دیر نمیشه وقت داری.از۱۵تاتخمک ۸تاش جنین شد ممکنه بخاطر این هم بوده باشه؟

یا رب العالمین

دوستان یه مکمل خوب به من معرفی کنین که قبل از انتقال جنین استفاده کنم؛انتقال اولم منفی ولی برا این ۳ماه که باقی مونده تا انتقال بعدی استفاده کنم؛ویتامسن ای فولیک اسید ویتامین cاستفاده میکنم جز اینا مکمل خوب چی هست استفاده کنم??

منشی دکتر هم بهم گفت هفت هفته بیا  یعنی قبلش اصلا نرم برای دیدن ساک حاملگی؟؟

شما عزیزم گفتی طبیعی باردار شدی؟مبارک باشه .نرفتی هم نرفتی خیلی مهم نیست همون تو ۷ برو برای قلب .انشاالله صدای قلب قشنگش رو میشنوی