2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044439 بازدید | 684389 پست
عجیبه … من قبل از انتقالم که هم انوکسا داشتم و هم ویتامین ای و امگا۳ میخوردم. بعد از انتقال هم ویتام ...

اره منم تعجب کردم عزیزم..مرسی عزیزم ک گفتی خیالم راحت شددد..الهی خدا نینیهااا رو برات نگه دارع🤗🤗❤❤

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
ممنونم عزیز دلم انشالله پناه برخدا ،،اره میخواهم همین کارو بکنم و بخونم  آها من میتونم تهران ب ...

اول همه توکل به خدا وقتی بسپاری به خدا همه چی خودش برات جور میشه. اصلا به این رفت و آمدا نیست عزیزم خیلیا از بچه ها توی ماشین نشستن و رفتن الان قشنگ یادم نیست یکی از کاربرا که اخر اسمش ۱۴۰۰ رو داشت و الان شکر خدا بارداره روز انتقال تنها رفت و بعدشم خودش پشت فرمون نشست تا خونه ولی مثبت شد. اصلا به این چیزا نیست. این پودر واسه کیفیت تخمک خیلی خوبه بزنی گوگل عکسش هست قیمتشم نسبت به اووابوست خیلی بهتره. حالا یه سری قرص رو بهت میگم انشالله پانکچر بعدی بخور البته بازم با مشورت پزشکت

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من امروز دوتا جنین س روزه برام انتقال دادن دو س ساعت بعد انتقال احساس میکنم ی چیزی مثل سوراخ کر ...

ب سلامتی انشالله عزیز دلم..الهییی نه ماه ب دل مامانشون بچسبن و بشن چشم و چراغ خونت🤗🤗❤❤

من ازشون پرسیدم گفتن همه رو به همین صورت می‌بریم و مشکلی تا حالا پیش نیومده ولی شما اولین نفری هستین ...

نمیدونم عزیزم مشکلت چی بوده ، من اطلاعاتم در اینمورد کافی نیست

اگر دکترت رو عوض کردی حتما بهش بگو 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها من مجبور شدم ی جسم س کیلویی بردارم خیلی نگران شدم شکمم دردگرفت 😭😭😭😭

دخترم مراقب خودت باش خووب..بار شیشه داری

انشالله که هیچی نیست 

اول همه توکل به خدا وقتی بسپاری به خدا همه چی خودش برات جور میشه. اصلا به این رفت و آمدا نیست عزیزم ...

خیلی بهش توکل کردم و میکنم با اینکه ناراحتم ولی ته دلم باهاش حرف میزنم ،چقد خوب پس قسمت باشه میشه 

آها باشه حتما باید با شوهرم مشورت کنم ببینم دوباره میاد بریم دکتر یان چون خیلی ناراحته من خودمو خوب نشون میدم تا حالش خوب بشه پناه برخدا ممنونم عزیزم بابت اطلاعات خوبت

خیلی عجیبه  ببین اگر جنینها سه روزه باشن، سه روز پروژسترون میدن و روز چهارم انتقال میدن، اگر ج ...

وای مرسی اینارو نوشتی اصلا درمورد تست پروژسترون اطلاعی  نداشتم

اینکه جنینام سه روزه بودن مطمئنم چون بصورت روتین دو روزه فریز میکردن من حضوری رفتم جنین شناسی و گفتم سه روزه فریز کنید چون دستور جنین شناس داخل پروندم سه روزه ست. گفتن دو روزه با سه روزه فرقی نداره ولی باشه بخاطر اینکه خیالت راحت بشه سه روزه فریز میکنیم و دوباره فرداش رفتم و کارت سه روزه گرفتم

ولی دکتر دوتا امپول پروژسترون برای دو روز قبل انتقال داد. ۵۰بودن. شیاف هم نداشتم. شما به جز شیاف روزانه دو تا ۲۵ زدین؟ یا یکی ؟ٓ تازه امپول سومم که اولین روز انتقالم بود رو سرساعت نزدم متاسفانه

اینبار حتما تست میدم مرسی راهنماییم کردی

با کلی سختی تهران رفت و امد میکنم بعدم دکتر کوتاهی میکنه.

اها پس نیاز به اضافه کردن استرادیول نبوده.

والا درمورد رحمم تا الان هیچ حرفی بهم نزده فقط وقتی میپرسم میگه خوبه. سال قبل اصفهان که سونو میشدم دکتر درمورد شیار دار بودنش خیلی میگفت که عالیه و .. 

امیدوارم الانم وضعیتم خوب مونده باشه.

اشکال کارم این بود که فقط نوبت سونو میگرفتم و دکتر داخل اتاق سونو با بیمار حرف نمیزنه تازه فهمیدم باید نوبت ویزیت بگیرم تمام سوالاتمو بپرسم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
اول همه توکل به خدا وقتی بسپاری به خدا همه چی خودش برات جور میشه. اصلا به این رفت و آمدا نیست عزیزم ...

عزیزم لطفا میگی قبل از پانکچر چه داروهایی بخوریم بهتره؟

منم اگه خدا بخواد ۱۰ روز دیگه سیکل پانکچرم شروع میشه ولی دکتر هیچ داروی تقویتی بهم نداده فقط سه نوع آمپول نوشته ک از روز اول پریود باید تزریق کنم

فدات عزیزدلم والا دغدغه فکریم یکی دوتا که نیست رفتم پیش متخصص غدد گفتم برام آزمایش ایمنی انعقادی بن ...

اینجور که متوجه شدم دکتر داخل اتاق سونو با بیمار حرف نمیزنه من که هر وقت سوال میپرسیدم جواب نمیداد تازه متوجه شدم باید همون روز نوبت ویزیت هم بگیریم
چون شروع سیکلت هست نوبت ویزیت بگیر و همه ی سوالاتو ازش بپرس
کار درستی میکنی همه رو پیشنهاد بده شاید برات انجام دادن موافقتم نکرد دلیلشو بپرس
درمورد ازمایشات ایمنی و انعقادی میتونی متخصص ایمونولوژی بری تخصصش همینه و اصلیارو برات مینویسه
البته جوابشون چند هفته طول میکشه و خدایی نکرده خودایمنیت بالا باشه باید دو ماه قبل از انتقال دارو مصرف کنی.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
راستی یه چیز دیگه این ۴تا جنین تو یه نی هستن مثلا میشه ۲تاشو ذوب کنن برام ۲تا دیگه اش بمونه فریز؟

اینو خودمم دقیق اطلاع ندارم که میشه بقیه رو دوباره ذوب کرد یا نه. فکر کنم کیفیت جنین خوب باشه و بعد از ذوب مشکلی پیش نیاد دوباره ذوبش مبکنن.

باید ببینی داخل چند نی بسته بندی شدن. ممکنه هر ۴تا یک جا نباشن. 

ولی در کل نگران این نباش چون کاملا تخصصیه و جنین شناسی خودش حساب اینا چیزارو میکنه

سلام ممنون خوبم شما خوبی؟ نه گاهی میام چندتا ازپیامای بچه هارا میخونم باخبر بشم ومیرم.فعلا یه ماه پ ...

خداروشکر که خوبی

مرسی عزیزم منم خوبم

آره اکثر بچه ها که با هم منفی شدیم دل و دماغ ندارن 

چه میشه کرد نمیشه عقب انداخت

به زودی مامان میشی شک نکن من مطمئنم ازواسپرمی مشکل بزرگی نیست ارولوژم نظرش همینه