2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043464 بازدید | 684319 پست
مرسی عزیزم😘😘😘😘😘 اره فکر کنم باید بگیرم اینقدر که بد خوابم

من از هفته 16 استفاده کردم واقعا عالی بود حتی یک شب بی خوابی نکشیدم تا آخرش، جز اون دو شب آخر که بیمارستان بودم و بالش بارداری نتونستم ببرم

سلام

دوستان خبر رسیده برام ک یکی از اقوام نزدیکم ازمایش اسپرمشون همه چیش صفره تحرک اسپرم صفره 

دکتر بهش گفته ی ازمایش دیگه بده اینم بد بود دیگه کاشت هم براتون جواب نمیده

کسی میدونه این ازمایش نمونه از بیضه س یا ی چیز دیگه؟؟؟

خودشونم دقیق نمیدونستن

خیلی ناراحتم

♥️💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عصابم خورده زینب جان ، الکی عفونت گرفتم عکس هم ندادم یک هفته گذشته هنوز خوب نشدم😟 میگم عفونت رو ر ...

آره امکان انتقال به همسرتون هست 

حق داری گلم، ولی خدا رو شکر این مدل عفونت ها خطر ساز نیست، عفونت هایی که حفره لگن رو درگیر کنه و منجر به بستری بشه خیلی خطر داره 

زینب جون اگر از هیسترو و خراش منصرف بشیم رویان قبول میکنه ؟

چرا انجام ندین؟؟

من قبل انتقال هیسترو شدم

انتقالمم منفی شد

ولی ماه بعدش طبیعی باردار شدم

حتما انجام بدین.بی تاثییر نیست

♥️💞

ببین عزیزم تفسیرش یه کم سخته چون از طرفی فاکتور 8 شما هتروزیگوت هست یعنی تمایل کمتر به لخته شدن خون

از طرفی mthfr هم هتروزیگوت هست یعنی تمایل بیشتر به لخته خون

حالا اینکه کدوم برتری داره رو متخصص خون میتونه بگه

سلام عزیزم خوبین؟ من تو سیکل انتقال هستم.روزی سه تا استرادیول مصرف میکنم.امروز روز 14 سیکلم هست رفت ...

نه گلم قاطی نکن پروتکل ها رو دکترت درست گفته 

اونهایی که آمپول آزاد سازی دارن سیکل انتقال شون فرق داره 

الکی شک نکن آ قربونش😉😉😉

نه گلم ربطی به ضخامت نداره، تو انتقال اول هم اصلا بهتره انجام نشه  خیلی عالی بوده که ضخامتت، چ ...

من انتقال دومم میشه به دکتر میگم ببینم انجام میده.

اخه اونبار که انتقالم بود اکثر بچه های تاپیک که انتقالشون با من بود، ضخامتشون ۹ و ۱۰ بود

ولی امروز فهمیدم مامانوسوفی با ضخامت ۷ونیم مامان شده متوجه شدم منفی بودنم ربطی به ضخامت نداشته

ممنونم از جوابت عزیزم😘

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
يعني با وجود اينكه مشكل ايمني نداشتيد سرم زديد، هورمون رشد كه تو رحم تزريق شد به دليل ضخامت پايين آن ...

عزیزم خودم رفتم پیش زرنانی و بعد از انجام آزمایشها دکتر زرنانی برای دکترم نامه داد،

اولش آزمایشگاه اشتباه کرده بود و anti tpo بالای هزار بود. بعد تکرار کردم و دیدیم مشکلی نداره.

دکتر زرنانی گفتند ۳ تا سرم ivig قبل از انتقال تزریق کنم با اینکه مشکلی نداشتم. پردنیزولون هم گفتند مصرف کنم.

هورمون رشد نه تزریق نکردم تو رحم ، gcsf یه چیز دیگه هست همونکه به اشتباه بهش میگن چسب جنین. من gcsf برام تزریق کردند تو رحم برای اینکه به مثبت شدن کمک میکنه. روی ضخامت تاثیری نداره

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
من از هفته 16 استفاده کردم واقعا عالی بود حتی یک شب بی خوابی نکشیدم تا آخرش، جز اون دو شب آخر که بیم ...

زينبي جون چه مدلي بگيرم خوبه فكر كنم چند مدل داره من قدم ١٨٢ هستش ميگن براساس قد بايد گرفت درسته؟

خداياشكرت....❤️ 
من انتقال دومم میشه به دکتر میگم ببینم انجام میده. اخه اونبار که انتقالم بود اکثر بچه های تاپیک که ...

ضخامت قبل از شروع پروژسترون مهمه، اگر کمتر از ۷ باشه که سیکل رو کنسل میکنند ولی از ۷ به بالا پروژسترون رو شروع میکنند

حتما یه دلیلی داره که ۷ رو هم قبول دارن، خیلیها با ۷ باردار میشن

معلومه که بیشتر باشه بهتره ولی دیگه چاره چیه؟ مال من با استروژن واژینال و سیلدنافیل واژینال و کلی مکمل و کیلو کیلو لوبیا سبز بالای ۷/۵ نرفت که نرفت.

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببین عزیزم تفسیرش یه کم سخته چون از طرفی فاکتور 8 شما هتروزیگوت هست یعنی تمایل کمتر به لخته شدن خون ...

ممنون عزیزم .رفتم پیش دکتر گفتن که باید آسپیرین باانوکساپارین برای انتقال وبارداری مصرف کنم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سلام عزیزم خوبین؟ من تو سیکل انتقال هستم.روزی سه تا استرادیول مصرف میکنم.امروز روز 14 سیکلم هست رفت ...

نه عزیزم نیازی نیست. اونایی که پانکچر دارن آمپول ازادسازی میزنن. منم اون ماهی که انتقال دادم پانکچر نکرده بودم و آمپول نزدم. البته ببخشید من جواب دادم

ضخامت قبل از شروع پروژسترون مهمه، اگر کمتر از ۷ باشه که سیکل رو کنسل میکنند ولی از ۷ به بالا پروژستر ...

من فقط دو روز قبل از انتقال پروژسترون داشتم با اینکه جنینام سه روزه بودن. اون موقع نمیدونستم سن جنین به تعداد پروژسترون ربط داره وگرنهعلتش رو میپرسیدم

تازه فقط روزی یه امپول داشتم

روز ۱۸ هشت و نیم بودم روز ۲۱ انتقال دادن

و دکتر استرادیول هم زیاد نکرد همون سه تا رو داشتم

تازه تاروز ۱۸ هم برام سونو ننوشته بود یعنی دومین سونوم ۱۹ سیکل بود ک خودم ۱۸ رفتم

همش میگفتم ای کاش سه روز اخر تعداد استرادیول رو بیشتر میکرد

ولی الان فهمیدم لزوما نباید ضخامت ۹ و ۱۰ باشه که مثبت بشیم. بنظرم شرایطتت خوب بوده وگرنه انتقال نمیدادن. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810