میشه عزیزم حتما میشه 💕
خیلیها میگن مثبت شدن اصلا ربطی به مکمل و هیچ چیزی نداره فقط باید همه چیز جور باشه و شرایط خوب باشه، ولی من همینجوری یه چیزهایی رو رعایت میکردم دیگه، میگفتم شاید اثر داشته باشه
توی چندسال گذشته به توصیه دکتر قبلیم هر روز پریناتال، ویتامین دی، ویتامین ای، ویتامین سی، روغن ماهی، فولیک اسید میخوردم.
کلا سعی میکنم غذاهای سالمتر بخورم، خیلی سبزیجات زیاد مصرف می کنم با روغن زیتون و آبلیمو،
برای انتقالم از دوماه قبل از انتقال هر روز سه تا فرتیل سی ام، ۵ گرم ال آرژنین، ویتامین دی، ویتامین ای،۱۲۰۰ گرم ان استایل NAC، روغن ماهی، پریناتال ، کوکیوتن، کپسول ژل رویال ۲ تا، مصرف میکردم
از وقتی سیکل شروع شد ویتامین ای رو دو تا میخوردم یعنی ۸۰۰، پریناتال هم ۲ تا میخوردم. اصلا داروی گیاهی نمیخورم شاید دوسال میشه که سعی کردم لب نزنم حتی به سیاهدونه چون تداخل دارن.
فقط تو سیکل انتقال هر روز یک کم انبه میخوردم.
از صبح زود انتقال با خودم کیسه آب گرم بردم گذاشتم رو شکمم چون میگن باعث میشه رحم ریلکس باشه، انتقالم برای اولین بار با بیهوشی بود، بعدش هم اومدم خونه همش سعی مبکردم جوراب پام باشه، غذای متعادل خوردم، سعی میکردم تخم مرغ یه دونه تو روز بخورم، آب زیاد میخوردم و کار خاصی نکردم. یه بسته ژله درست کردیم روزی ۴-۵ تا قاشق ژله خوردم، یک قاشق نشاسته گندم تو یک لیوان شیر سویا صبحها، یک تکه آناناس کوچیک، همه اینها فقط تا روز ۵ انتقال
تا روز ۵ استراحت کردم ولی تو خونه راه میرفتم که خونرسانی بشه
از روز ۵ به بعد مثل همیشه به فعالیت روزمره رسیدم.
تا روز ۱۰ و ۱۱ ال آرژنین و فرتیل سی ام و ان استایل رو هم ادامه دادم.
میدونم درست نیست و اثبات نشده ولی تا ۵ روز حمام هم نرفتم 🙈
باز هم میدونم که خیلی به این چیزها و رعایتها نیست، خیلیها اصلا رعایت نمیکنند و جواب مثبت میگیرن. اما شاید این رعایت کردنها کمک کنه روحیه بگیریم و امیدوار بمونیم زمان انتقال