2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043259 بازدید | 684295 پست
من از هفته 16 استفاده کردم واقعا عالی بود حتی یک شب بی خوابی نکشیدم تا آخرش، جز اون دو شب آخر که بیم ...

مرسی که راهنمایی کردی گلم ممنووووون😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زينبي جون چه مدلي بگيرم خوبه فكر كنم چند مدل داره من قدم ١٨٢ هستش ميگن براساس قد بايد گرفت درسته؟

ماشالله 😍😍😍😍 والا درشتی جثه هم هست

من یو شکل دی روحه گرفتم خیلی راحت بودم ولی قبلش سی شکل از دوستم قرض کرده بودم اذیت میشدم واسه پهلو به پهلو شدن مشکل داشتم، با یو راحت چپ و راست میشدم🤭🤭🤭🤭

ماشالله 😍😍😍😍 والا درشتی جثه هم هست من یو شکل دی روحه گرفتم خیلی راحت بودم ولی قبلش سی شکل از دو ...

فداتم عزيزم. منم حس ميكنم يو راحتتره دست گلت درد نكنه❤️❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
@آستاره۷۲   جون چرامنصرف شدی ؟ نگران چی هستی؟ اگه دکترت گفته هیستروبشی دیگه نگرانیت برای چی ه ...

رزیتا جان با چند تا دکتر مشورت کردم گفتن که قبل از شروع استرادیول باید هیسترو میشدی .دکتری هم که رویان باهاش ویزیت شدم گفت که قبل از سیکل انتقال ولی خوب دکتری که اسمش رو پروندم بود گفت که چند روز قبل از انتقال برات انجام میدم.حس میکنم که فعلا یه طرح آزمایشی هست که داره اجرا میشه .راستش به ریسکش نمیرزه 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اگه موقع سونو دکترت جواب نمیده اینبار که رفتی نوبت ویزیت هم بگیر. همینو بهش بگو. بگو همه ی مراکز معت ...

دارم سعی میکنم که خیلی بهش فکر نکنم .به دکتر لاهوتی هم پیام دادم که خراش چند درصد تاثیر داره گفت که ثابت شده نیست 

اگر بخوام رییس بخش رو ببینم کجا باید برم ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

سلام دوستان خوبین؟ من بخاطر خارش واژنم موقع استفاده از شیاف پروژسترون دچار خارش میشم، دکتر گفت مقعدی بزار،اونایی که تجربه استفاده از شیاف به صورت مقعدی رو دارن چطوری شیاف رو میزارن، یعنی چقدر باید داخل بره تا جذب شه؟ من گذاشتم همون یک دقیقه اول حس می کنم بیرون ریخت، و اصلا نتونستم درست بفرستم داخل، دردناک بود و نمی رفت داخل، خیلی نگرانم که درست جذب نشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
آها انتقال منم دومرحله ایه شما ایمنی انعقادی و کاریوتایپ رو انجام دادی؟

آره عزیزم .همه رو انجام دادم .کاریوتایپ که خدا رو شکر مشکلی نداشت 

برای ایمنی انعقادی هم بهم گفتن روزی نصف پردنیزولون و انوکسا استفاده کنم

نمیدونم گلی 🙈 🙈 🙈 🙈 ولی خب بدن خودته میتونی قبول نکنی حالا علت تجویز چی بوده؟ یادم رفته شما چر ...

خودم بهشون پیشنهاد دادم زینب جون قرار بود که همزمان با مصرف ال دی هیسترو خراش انجام بشه ولی خوب دکتر شیوا گفت که چند روز قبل از انتقال انجام میدم 

با چند تا دکتر مشورت کردم گفتن که قبل از شروع استرادیول باید انجام بشه .حس میکنم این طرح فعلا آزمایشی هست

چرا انجام ندین؟؟ من قبل انتقال هیسترو شدم انتقالمم منفی شد ولی ماه بعدش طبیعی باردار شدم حتما ان ...

عزیزم قبل از انتقال یعنی چند روز قبل ؟

شما کدوم مرکزی ؟

2810