2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043399 بازدید | 684311 پست
انشاالله که هردوشون سالم و سلامتن😍 من تو خواب بهت میگفتم خوشبحالت خیالت راحت شد من تا ۲۵ام طاقت ند ...

ایشالله نی نیهای شما هم سلامت باشن عزیزم،،اینقد تو روز توفکرشونیم که شب تا صبح خوابای جورباجور میبینیم🤣🤣

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
چرا نوشت که من ادمین خانم دکتر هستم .کلا جواب درست نمیدن .حس میکنم که فعلا یک طرح تحقیقاتی هست .همین ...

اگه موقع سونو دکترت جواب نمیده اینبار که رفتی نوبت ویزیت هم بگیر. همینو بهش بگو. بگو همه ی مراکز معتبر مثل ابن سینا و مام توی سایت نوشتن نباید همزمان با سیکل باشه برا همین نگرانم که طرح تحقیقاتی باشه. 

یا میتونی بری پیش رئیس بخش زنان و علتش رو بپرسی.

نگران نباش. بسپار به خدا. خیلی روش متمرکز نشو. البته سخته ولی بخاطر خودت سعی کن.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زنده باشي عزيزم انشالله اين سري ميري و قلب خوشگل هردوشونو ميبيني❤️❤️نه گلي چيز خاصي نخوردم استراحتم ...

من کلا بخورو بخوابم

خدایا شکرت ک بعد پنج سال سخت بالاخره حاجتمو دادیو ی فندق اومد تو زندگیم🌺💗
بهتون گفتن بازم بیاید سرم بزنید؟

نه گفتند به کسانیکه مشکل دارند تا ۳ یا ۴ ماه میگن هرماه تزریق کنند ولی برای من فقط یکبار یک هفته قبل از انتقال سرم دادن

و پردنیزولون هم دادن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اینبار اولین بار هست که سرم زدم عزیزم نمیدونم چرا سرم دادن دیگه تشخیص دکتر بود 

شما آزمایش آپکا هم دادین؟

ان شاالله اینبار نی نی صحیح و سالم بدنیا میاد

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
میشه اسم متخصصای ایمونولوژیت رو بگی؟ ببخشید شما گفتی سی دی مارکرهات مشکل نداشت؟

من اصفهانم

متخصص ایمونولوژی که اصفهان میرم رویا شرکت هست.

تهران دکتر زرنانی خیلی سرشناسه که بیمارستان گاندی و نیکان میاد

پنجشنبه نیکان و دوشنبه گاندی هست.

بله دکتر زرنانی ازمایشات منو دیدن گفتن سی دی مارکرا مشکلی نداره.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
من اصفهانم  متخصص ایمونولوژی که اصفهان میرم رویا شرکت هست. تهران دکتر زرنانی خیلی سرشناسه که ...

دکتر شرکت برای شما چند تا سرم نوشتن؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
من اصفهانم  متخصص ایمونولوژی که اصفهان میرم رویا شرکت هست. تهران دکتر زرنانی خیلی سرشناسه که ...

من پیش بهزاد شاکریان رفتم گفتن احتیاج ب سرم نیست

سلام خانوما  وقت به خیر...یه سوالی داشتم  ممنون میشم کمکم کنید....من روز یازده انتقال فرشم...فقط آمپول و شیاف پروژسترون مصرف میکنم و آسپرین...به شدت تمام بدنم خارش گرفته  اینقدر میخارونم که تمام دست و پام خونی میشه  اول یه جوش ریز میزنه مثل نیش پشه بعدش دیگه از خارش داغون میشم...از دو سه روز پیش اینجوری شدم امروزم که دیگه بدتر  تمام تنم زخمه...کسی بوده اینجوری شده باشه؟

من رویان میرم فکر نمیکنم به دکترم پیشنهاد پی آر پی و gcsf بدم قبول کنه. عزیزم دوتا متخصص ایمونولوژی ...

اثرش تا یکماه میمونه تو بدن ، فکر کنم فرقی نداره چند روز زودتر یا دیرترش

انشالله اینبار مامان میشی عزیزم ❤️❤️❤️

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
بچه ها توروخدا بیاید از تجربه هایی که داشتید بگید.من بعضی وقتا خیلی نگران میشم.اونایی که مثبت شدید ط ...

انشاالله که خیره این درد ها نشونه خبر های خوب هستش.

من تو اون دوهفته عطسه زیاد داشتم هنوزم دارم روز نیست که عطسه نکنم به نظرم عطسه خودش یه علامت مثبت شدنه شما داری؟

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍
سلام خانوما  وقت به خیر...یه سوالی داشتم  ممنون میشم کمکم کنید....من روز یازده انتقال فرشم ...

حساسیت به پروژسترون داری

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
راستی شما شکمت بزرگ شده؟

یکم شکم در اوردم ولی زوده برای شکم در اوردن

من لاغرم شاید برای همینه

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
انشاالله که خیره این درد ها نشونه خبر های خوب هستش. من تو اون دوهفته عطسه زیاد داشتم هنوزم دارم روز ...

انشالله😍😍😍.بله عطسه دارم.اما خب بیشتر وقتا جلوشو میگیرم.میترسم دوباره بهم شکمم فشار بیاد .

2810