2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043573 بازدید | 684324 پست
سلام عزیزم من ریداکت کردم لک بینی داشتم نگران نباش عادیه.فک کنم تایه ماه بعدش لک دیدم

ممنونم که جواب دادی.برای من ترشح غلیظ رنگ قهوه ایه بیشتر صبح میبینم

😍به آرزوهایم قول رسیدن دادم😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم 💕💕💕 ۲ تا ۴ روزه انتقال دادن راستی قبل از انتقال دو بار پی ار پی کردم و gcsfهم تزریق ...

من رویان میرم فکر نمیکنم به دکترم پیشنهاد پی آر پی و gcsf بدم قبول کنه.

عزیزم دوتا متخصص ایمونولوژی اصفهان میرم یکیشون گفت سه روز قبل از انتقال یکی دیگه گفت دو یه سه روز قبل از انتقال سرم بزن.

نمیدونی چرا زرنانی گفته یک هفته قبل؟ بعد از یک هفته اثرش کم نمیشه؟ نمیدونم چند روز قبل بزنم بهتره

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
بچها خوردن خورشت الو اسفناج توبارداری خطرنداره؟

فکر نکنم 

فکر کنم خیلی هم خاصیت داره

چندجا خوندم‌تو بارداری الواسفناج بخورید

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
بچها خوردن خورشت الو اسفناج توبارداری خطرنداره؟

دیشب خواب شمارو میدیدم😂

اومدی تو تاپیک نوشتی رفتم سونو حال دوتاشون خوب بود الکی نگران بودم😍😁

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

سلام دوستان

آزمایشات cd مارکرها رو تو مشهد کدوم آزمایشگاه انجام میده؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
من رویان میرم فکر نمیکنم به دکترم پیشنهاد پی آر پی و gcsf بدم قبول کنه. عزیزم دوتا متخصص ایمونولوژی ...

میشه اسم متخصصای ایمونولوژیت رو بگی؟

ببخشید شما گفتی سی دی مارکرهات مشکل نداشت؟

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
دیشب خواب شمارو میدیدم😂 اومدی تو تاپیک نوشتی رفتم سونو حال دوتاشون خوب بود الکی نگران بودم😍😁

پناه برخدا عزیزم خدا از دهنت بشنوه ،،والا خودم اینقد خواب بد میبینم که نگو 🙃😄دیگه توکل برخدا

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فکر نکنم  فکر کنم خیلی هم خاصیت داره چندجا خوندم‌تو بارداری الواسفناج بخورید

راستش اصلا اشتها ندارم نه مرغ نه گوشت اصلا حالم بهم میخوره اسمشونو میشنوم،،یه دفعه هوس کردم خورشت درست کنم گفتم بپرسم خطری نداشته باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
پناه برخدا عزیزم خدا از دهنت بشنوه ،،والا خودم اینقد خواب بد میبینم که نگو 🙃😄دیگه توکل برخدا

انشاالله که هردوشون سالم و سلامتن😍

من تو خواب بهت میگفتم خوشبحالت خیالت راحت شد من تا ۲۵ام طاقت ندارم صبر کنم😆

دیشب خواب شمارو میدیدم😂 اومدی تو تاپیک نوشتی رفتم سونو حال دوتاشون خوب بود الکی نگران بودم😍😁

راستی شما شکمت بزرگ شده؟

2810