2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1193265 بازدید | 61261 پست
سلام صدف جونمن گزینه دوم رو انتخاب میکنمچرا ۱۰۰ متر برات کوچیکه؟

چون دلم یه هال بزرگ میخواد دو سرویس مبل بزارم 

مهمانم سی نفر شدن راحت جا بشن  اشپزخونم بزرگ باشه ،یه کلوزت داشته باشم 😍یه تراس قشنگ

خونه ی صد متری بزرگ نیست🤔 الانم خونم ۹۰منر هستش برلی من خیلییی کوچیکه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزممن بودم گزینه اولزندگی مالک و مستاجر تو یه ساختمون خیلی براتون چالش برانگیز میشهو اینکه بر ...

اینا هم هست عزیزم 

منم از چند نفر شنیدم که وقتی اپارتمان رو میدی اجاره ،خودتم میشی مستاجر و باید رعایت سر و صدا و اینا رو بکنی 

و یا حتی صبور باشی در برابر صدا و...

یعنی اون راحتی رو نداره😔😔نمیدونم واقعا

عزیزم می گم ما ک جنوبیم ی سری لباسامون خیلی نگین کاری دارنی حالت سنتی هس پارچه هاش و چادراش بندر می ...

من شمالِ جنوبم. سه ساله اینجام حتی تا اهواز هم نرفتم!😒

نگین و براق دوس ندارم گلم. تو مغازه های اینجا هم اکثرا این مدلا هستن کارای ساده کم پیدا میشه ولی مردم تو خیابون همه ساده پوشن

معلومه که ماچ خوبه بر منکرش لعنت 😎😎😎عشق که با حرف و قربون صدقه خیلی نمیچسبه فقط اون ماچ باید باشه ...

نازی هر کی یجوره 

من عاشق نوشتنم 

خیلی حرفایی که مینویسم اگه تو جمع باشم نمیگم 

واقعا شاید بحث کمبود خیلی نگاه صفر و یکی باشه 

مثلا الان شوهر من نون بخره خب همه جا میگم 

حالا جدای شوخی گاهی ما آدمها محبت دیگران رو بلند میگیم، گاهی نمی‌گیم. من مدل شما رو تا حالا ندیده بودم تا وقتی با خانواده همسرم آشنا شدم.  اونها هم هیچی رو نمیگن.

مثلا مدل ما اینطوریه همه چیز رو میگیم و هیچ دلیل خاصی نداره. یجور تبادل اطلاعات و احساسه.

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
وای شروع کننده این بحث من بودم به شوخی تشکر بعد از قورمه سبزی رو گفتم اخه یه مردی رو تصور کردم که خا ...

والا 

دیدی؟؟؟ من خودم باورم نمیشه طرف اومده میگی شوهرم نون نمیخره 

اصلا شاخ رو سرم سبز شد

اخ جیران سخته اینجوری .دیگه چی بگم بهت وقتی میگی به تنظیماتت هم دست نزنیم بعد تو بااین اخلاق چجوری م ...

نارین پریروزا یه چیزی اینجا خوندم به فکر فرو رفتم 

یه بار رفته بود سفر، روم به دیوار پول سفرش رو هم من داده بودم، بعد برگشت یه عاااااااااااالمه برای خودش لباس خرید کرده بود، برای من یه لباس مزخرف خریده بود 

بعد قشنگ یادمه لباسهاشو نشونم نداد، من کشف کردم، تازه ذوق هم کردم. انقدر بدبخت بود که گفت ناراحت نشی این همه خریدم،منم گفتم نه خیلی خوشحال شدم. واقعا خوشحال شده بودم. 

اون شب که یه موضوع مرتبط خوندم فهمیدم قاعدتاً باید ناراحت میشدم🤣🤣🤣🤣 و جالب رندی اون بود که نشونم نداده بود.

چون دلم یه هال بزرگ میخواد دو سرویس مبل بزارم مهمانم سی نفر شدن راحت جا بشن اشپزخونم بزرگ باشه ،یه ...

من خونه ی ۹۰ متری در حال حاضر ایده آلمه😁

که فک نکنم بهش بتونم برسم انقدر خونه گرونه

من شمالِ جنوبم. سه ساله اینجام حتی تا اهواز هم نرفتم!😒نگین و براق دوس ندارم گلم. تو مغازه های اینجا ...

ماری من شهرت ۲ بار اومدم

امسال عید یه کله از تهران راه افتادیم رسیدیم اهواز رفتیم لشگرآباد فلافل خوردیم چه قدر چسبید😁

استان خوزستان خیلی شگفت انگیزه ، خیلی جاهاش رفتم طبیعت و تاریخ و خلیج فارس و همه چی هست.

ایذه چه قدر قشنگه 

نخواستم سکرت باشم منظورم اینه اخ و پیف نمیکنم، ایده آل ذهنیمو میگممستقل خب فک کنم همه میدونن،مرد آید ...

جیران دلم خواست زنت بشم 😅😅

اگه مرد بودی خودم رو حتمااا به هر روشی که شده غالب میکردم بهت 😂

2810