2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043571 بازدید | 684324 پست
مرسی برای تبریکت💕 عزیزم خیلی ناراحت شدم از اینکه بارداری پوچ داشتی امیدوارم بزودی باردار بشی و جا ...

قربونت مامان سوفی عزیزم💙

وقتی بعد از اون همه تلاش و نومیدی، بتات بالا رفت؛ به خدا قسم از ته دلم برات آرزو کردم که اینبار زحمات و تلاشت به ثمر بشینه و به حق بزرگی خدا، اینبار دیگه تا تهش مثبت پیش میره براتون و مزد انتظارتون رو حتما تا نه ماه آینده در آغوش میگیرید...

پناه بر بزرگی خودش...

یا رب نظرِ تو برنگردد؛ برگشتنِ روزگار، سهل است...
انشاالله که همه چی به خوبی پیش میره عزیزم .نگران نباش

شما قراره جنین چند روزه براتون انتقال بدن؟

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پیام دادم بهش .گفتم که علت هیسترو بعد از استرادیول چی هست ؟ ادمینش بود جواب داد که حتما دلیل ...

خسته نباشه 😕😕

فکرنمیکنم ادمین داشته باشه

حالا منم میپرسم ببینم جوابش چیه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
میشه عزیزم حتما میشه 💕 خیلیها میگن مثبت شدن اصلا ربطی به مکمل و هیچ چیزی نداره فقط باید همه چیز جو ...

مرسی که این همه تایپ کردی😍😘 انشالله بارداریت راحت باشه و همه چی به خوبی پیش بره👶👶

چندتا جنین انتقال دادی؟ چند روزه بودن؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
رها جون شما ابن سینا میرید برا ای وی اف؟ باردارید؟

سلام عزیزم‌ بله ابن سینا میرم . اگه خدا بخواد شنبه انتقال دارم عزیز

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
انشاالله این یکی برات میمونه و همه رو جبران میکنه عزیزم خدا خودش کمکت می‌کنه گلم. راستی فاصله بین پا ...

مرسی عزیزم 💕 به امید خدا 

فاصله بین پانکچرها دوماه یا سه ماه بود

محدودیتی نداره اما با تجربه الانم میدونم که اگر سه ماه اینوزیتول و کیوتن و مکملهای لازم رو بخورید نایجه اش بهتر میشه

خیلی متاسفم که منفی شدی 😔 این راه خیلی بالا و پایین داره 😔

انشالله اینبار مثبت میشی و میمونن برات

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
سلام عزیزم خوبین؟ من تو سیکل انتقال هستم.روزی سه تا استرادیول مصرف میکنم.امروز روز 14 سیکلم هست رفت ...

سلام عزیزم اون برای سیکل طبیعیه هست. سیکل دارویی که بولسرین داخل بازو میزدی و استرادیول میخوری تخمک نداری اصلا 

خدایا شکرت
عزیزم شما آزمایش های ایمنی و انعقادی رو هم انجام دادی؟ داروهایی که مصرف کردی چی بود؟

بله عزیزم انجام دادم ، داستانش طولانیه ولی نهایتا معلوم شد مشکل ایمنی ندارم

مشکل انعقادی دارم که دوهفته قبل از انتقال باید انوکسا شروع میکردم دکتر زرنانی گفت سه تا سرم ivig بزنم قبل از انتقال با اینکه مشکلی نداشتم، پردنیزولون هم گفتند مصرف کنم

قبل از انتقال انوکسا شروع کردم و پردنیزولون، دو بار پی ار پی کردم. Gcsf زدم و یک هفته قبل از انتقال هم سرم ivig زدم

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها توروخدا بیاید از تجربه هایی که داشتید بگید.من بعضی وقتا خیلی نگران میشم.اونایی که مثبت شدید طی اون ۱۶ روز انتقال چه علائمی داشتید.چطوری بودید؟من تا جایی که شده مواظب بودم نباید هارو رعایت کردم.اما بازم سمت راست میگیره و تیر میکشه سمت چپمم تیر میکشه.امروز هم ترشح شیری رنگ داشتم .

2810