2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043589 بازدید | 684326 پست
خیلی خیلی بهتون تبریک میگم عزیزم💙 انشالله به سلامتی و شیرینی دوره بارداریتون رو پشت سر بگذارید... ...

مرسی برای تبریکت💕

عزیزم خیلی ناراحت شدم از اینکه بارداری پوچ داشتی

امیدوارم بزودی باردار بشی و جاش پر بشه براتون

منهم دفعه قبل بارداریم پوچ بود مجبور شدم سقطش کنم، قبلش هم یکبار منفی و یکبار شیمیایی شد بارداریم

دعا کن اینبار همه چیز خوب پیش بره 💕

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
الهی آمین ای کاش قسمت ما هم بشه  مرسی گلم منتظرم همه رو برامون بنویسی😍❤

میشه عزیزم حتما میشه 💕

خیلیها میگن مثبت شدن اصلا ربطی به مکمل و هیچ چیزی نداره فقط باید همه چیز جور باشه و شرایط خوب باشه، ولی من همینجوری یه چیزهایی رو رعایت میکردم دیگه، میگفتم شاید اثر داشته باشه

توی چندسال گذشته به توصیه دکتر قبلیم هر روز پریناتال، ویتامین دی، ویتامین ای، ویتامین سی، روغن ماهی، فولیک اسید میخوردم. 

کلا سعی میکنم غذاهای سالمتر بخورم، خیلی سبزیجات زیاد مصرف می کنم با روغن زیتون و آبلیمو، 

برای انتقالم از دوماه قبل از انتقال هر روز سه تا فرتیل سی ام، ۵ گرم ال آرژنین، ویتامین دی، ویتامین ای،۱۲۰۰ گرم ان استایل NAC، روغن ماهی، پریناتال ، کوکیوتن، کپسول ژل رویال ۲ تا، مصرف میکردم

از وقتی سیکل شروع شد ویتامین ای رو دو تا میخوردم یعنی ۸۰۰، پریناتال هم ۲ تا میخوردم. اصلا داروی گیاهی نمیخورم شاید دوسال میشه که سعی کردم لب نزنم حتی به سیاهدونه چون تداخل دارن.

فقط تو سیکل انتقال هر روز یک کم انبه میخوردم. 

از صبح زود انتقال با خودم کیسه آب گرم بردم گذاشتم رو شکمم چون میگن باعث میشه رحم ریلکس باشه، انتقالم برای اولین بار با بیهوشی بود، بعدش هم اومدم خونه همش سعی مبکردم جوراب پام باشه، غذای متعادل خوردم، سعی میکردم تخم مرغ یه دونه تو روز بخورم، آب زیاد میخوردم و کار خاصی نکردم. یه بسته ژله درست کردیم روزی ۴-۵ تا قاشق ژله خوردم، یک قاشق نشاسته گندم تو یک لیوان شیر سویا صبحها، یک تکه آناناس کوچیک، همه اینها فقط تا روز ۵ انتقال

تا روز ۵ استراحت کردم ولی تو خونه راه میرفتم که خونرسانی بشه

از روز ۵ به بعد مثل همیشه به فعالیت روزمره رسیدم. 

تا روز ۱۰ و ۱۱ ال آرژنین و فرتیل سی ام و ان استایل رو هم ادامه دادم.

میدونم درست نیست و اثبات نشده ولی تا ۵ روز حمام هم نرفتم 🙈

باز هم میدونم که خیلی به این چیزها و رعایتها نیست، خیلیها اصلا رعایت نمیکنند و جواب مثبت میگیرن. اما شاید این رعایت کردنها کمک کنه روحیه بگیریم و امیدوار بمونیم زمان انتقال

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اگر با استراحت خوب میشه مهم نیست طبیعیه کلا از این دردها داری تو بارداری نترس بهتره بالش بارد ...

مرسی عزیزم😘😘😘😘😘 اره فکر کنم باید بگیرم اینقدر که بد خوابم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
موقع جابجا شدن و نشستن و بلند شدن بيشتر ميشه دردش درسته؟ نگران نباش ني ني داره بزرگ ميشه

اره مخصوصا وقتی خوابم میخوام پاشم.مرسی عزییییزم😘😘😘😘😘

همون اوايلش ؟يعني اوايل انتقال؟برام دعا كن

اره عزیزم، چند روز اول بود و بعدش هم چند بار ایجوری شدم. تازه من همیشه نزدیک پریودم رو چونم جوش میزنه که اتفاقا یکهفته بعد انتقالم به حدی جوش زدم که کلن ناامید شده بودم. اما خدا خواست و مثبت شدم

سلام دوستان،ممنون میشم راهنماییم کنید 

من تا قبل انتقال ۳ تا استرادیول میخوردم ک ۸ ساعت ب ۸ ساعت بود ولی از دیروز ک انتقال دادم گفتن ۴ تاش کن این ۴ تا رو چجوری بخورم؟؟؟؟؟

یه سوال دیگه،شما امپول پروژسترونتونو صبح میزنید یا شب؟سلکسان چی؟

تا قبل انتقال ب من گفتن سلکسان روز بزن پروژسترونو شب دیروز تو بیمارستان پرستاره گفت پروژسترونتو صبح بزن

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام دوستان،ممنون میشم راهنماییم کنید  من تا قبل انتقال ۳ تا استرادیول میخوردم ک ۸ ساعت ب ۸ سا ...

عزیزم من ۳ تارو هر ۸ ساعت میخوردم چهارتا که شد گفت دو تا باهم صبح دوتا باهم شب ای کاش از دکترت باز بپرسی تزریق امپول پروژسترونم موسسه بهم گفت بین ساعت ۱۱ صبح تا ۲ بعدازظهر باید تزریقشه نه زودتر نه دیرتر ولی دکترم خودش چیزی در این مورد نگفته بود

دوستاي قشنگم همه ي شما ميدونيد كه اين راه چقدر سخته و شيرين و من اين بار ٦مين باره دارم ميرم انتقال ...

انشاالله نتیجه صبر تلاشت بشه چراغ خونت

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
همسرم ازمایشش داااغون بود خودمم تنبلی تخمدان.شنبه مطب بودم قلبش میزد دعا کن اگه سالمه بمونه برام

عزیزم ان شاءالله که به سلامتی بارداریت رو میگذرونی ، نی نی نازتو بغل میگیری😙😙

سلام دوستای گلم من یه سوال  ذهنمو درگیر کرده من سیکلم شروع شده بهم ال دی و سوپرفکت دادن چون از تهران باید برمیگشتم شهرستان یخ پزشکی بهم دادن کنارش بذارم از شانس ما ماشین برا برگشت یکم دیر حرکت کرد حدودا دو سه ساعت تا سوار ماشین شدیم و داروهارو داخل یخچال ماشین گذاشتم داروها یخ کنارش آب شد اما هنوز سرد بود و گرم نشده بود الان خیلی درگیرم که نکنه آمپولا اثرش ازبین رفته و خراب شده به نظر شما خراب شده؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2810