2777
2789

تاپیکم قفل شد چزا

الان چکار کنم میگه دورانت کنسل کن دیگه ام حق نداری جایی بری

ینی چون مسافرت سه روزشو کنسل کردم میگه توام اینارو کنسل کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شما انتظار داری تفریحت به راه باشه با دوستات اوکی باشی.   شوهرت از تفریحش بزنه؟! 

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنون🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

من جات باشم دور همی رو کنسل میکنمشوهرم رو نمیزارم بره شمال مجردیچه خبرهیا بهش بگو میخوای با دوستات ب ...

گفتم

گفت حق نداری من مردم که میرم تو زنی نمیشه

این سطح درک و استدلالش منو کشته

خب چرا نباید ما الویتش باشیم آلان منو دخترم خیلی وقته جایی نرفتیم آخرین بار مارو با مادرش برد که کوف ...

حق داری خب

ولی یچی بگم منم با دوستام میرم سفر مجردی اخه😂

و شوعرم خوشش نمیاد بااینحال من میرم😁

عزیزم شما انتظار داری تفریحت به راه باشه با دوستات اوکی باشی. شوهرت از تفریحش بزنه؟!

عزیز اون میره با دوستاش بیرون و استخر 

آخه شمال قابل مقایسه نیست بت یه مهمونی چند ساعته که اصلا اون تایم سر کاره اون من تنهاش که نمیزارم

2810