2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043688 بازدید | 684336 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت برم این چه حرفیه پریسان جان از کجا تهیه کردی؟ کلا چندتا استفاده شد تو سیکلت؟ یادته دکتر ...

عزیزم من دو بار واسه سنو رفتم اما ضخامتم زیاد نشد برام پچ رو تجویز کردن روزی یکی به شکم میچسبوندم تا روز چهارم اولی رو برمیداشتم یه جدید جاش میزاشتم و به همین منوال بالاخره با این پچا ضخامت رفت بالا و روز ۲۱ سیکلم انتقال دادم سری اول ۲۰ تا گرفتم از داروخانه توخیابان وزرا  تا یه هفته بعد از مثبت شدنم استفاده کردم بعد هم دکتر گفت باید ادامه بدی این دفه۱۰ تا  از داروخانه نزدیک بیمارستان بقیه الله گرفتم 

دکترم میگفت این پچا تو بالا رفتن ضخامت خیلی موثره

عزیزم من دو بار واسه سنو رفتم اما ضخامتم زیاد نشد برام پچ رو تجویز کردن روزی یکی به شکم میچسبوندم تا ...

با همون پچا میرفتی حموم؟

اسم داروخانه ها رو نمیدونی؟

چون من تهران نیستم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد

سلام عزیزان.من قراره پی ار پی شم 

چند روز مونده به انتقال انجام میدن معمولا پی ار پی رو؟

درد داره؟

هزینش تو مراکز دولتی چقده کسی میدونه؟

لطفا کسی میدونه راهنماییم کنه

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
سلام عزیزان.من قراره پی ار پی شم  چند روز مونده به انتقال انجام میدن معمولا پی ار پی رو؟ درد ...

یک یا دو روز قبل از انتقال انجام میدن، هزینش برا من ی ماه پیش شد 800 تومن،نه دردزیاد نداره خیلییی کم، بعدش ی مقدار خیلی کم زیر دلت میگیره 

با همون پچا میرفتی حموم؟ اسم داروخانه ها رو نمیدونی؟ چون من تهران نیستم

اره عزیزم باهاش حموم هم میرفتم خیلی محکم به پوست میچسبه 

بزار یه نگاه به نسخه هام بکنم واست اسمش رو پیدا میکنم 

اره عزیزم باهاش حموم هم میرفتم خیلی محکم به پوست میچسبه  بزار یه نگاه به نسخه هام بکنم واست اس ...

خیلی لطف میکنی عزیزم❤❤❤

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
یک یا دو روز قبل از انتقال انجام میدن، هزینش برا من ی ماه پیش شد 800 تومن،نه دردزیاد نداره خیلییی کم ...

اها ممنون گلم....تو مرکز دولتی اینقد هزینش شد؟چقد گرون

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
ممنون عزیزم  باور کن نمی خوام الکی بگم 😥 خدا از دهنت بشنوه  امیدوارم پس فردا برم مشکلی ...

درکت میکنم عزیزم

مهم رشد بتاست که هر ۴۸ ساعت حدودا دوبرابر بشه،

دلتو قرص کن😘

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
عزیزم دکتر زرنانی کلا برای من آزمایش سی دی مارکرها رو ننوشتند، گفتند گمراه کننده هستند سی دی مارکرها ...

آهان

مرسی گلم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
‍  اره خودشون گفتندکه dfiپایین نیومد. البته نظر دکترها متفاوته. بعضی ها مثل اطرج میگن حتما ب ...

این تسه چیه همون عمل  همه مراکز انجام میدن منشنیدن  چند درجه با این روش میاد پایین دی اف ای

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
2810