2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043726 بازدید | 684336 پست
خانما چ کنم جای امپول اونوکسا روی شکمم کبود نشه خیلی باید بزنم اخه اینجوری که نمیشه.کسی بلده؟همینطور ...

كاري نميشه كرد فقط موقع تزريق بگين اروم تزريق كنن و اينكه بعداز تزريق جاشو محكم فشار نديدن،فشار ندين

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانما چ کنم جای امپول اونوکسا روی شکمم کبود نشه خیلی باید بزنم اخه اینجوری که نمیشه.کسی بلده؟همینطور ...

کبود میشه کاری نمیشه کرد منم هرروز میزدم یه روز طرف چپ شکم یه روز طرف راست شکم میزدم فک کنم با فاصله دو انگشت از ناف

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
دکترت کیه؟ بچه ی اول؟

من بیمارستان ارش میرفتم برای باردوم انتقال که وسط سیکل طبیعی باردارشدم.ولی چون لکه بینی دارم و سابقه سقط .رفتم پیش طرازی اونم یعالمه انوکسا و پروژسترون و پردنیزولون داده.از این اخریه خیلی میترسم گفت روزی دوتا ولی یدونه میخورم میترسم بدنم خیلی ضعیف بشه کرونا بگیرم خدایی نکرده

من بیمارستان ارش میرفتم برای باردوم انتقال که وسط سیکل طبیعی باردارشدم.ولی چون لکه بینی دارم و سابقه ...

عزیزم انشاءالله به سلامتی میگذرونی

من پردنیزولون نداشتم

انوکسا و پروژسترونو داشتم

خودتو تقویت کن و رعایت کن این چندماهم بگذره

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»
پس من باید به دکترم بگم بنویسه برام 

خودشون لازم بدونن حتما مینویسن اما همیشه هست تو تجویزهای دکتر

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
2810