2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043722 بازدید | 684336 پست
🦚🦚🦚🦚🦚سلام وقت بخیر دوستان بعد دو سه هفته اومدم یکم روحیه گرفتم چند نفری مثبت شدن خداروشکررررر . ...

عزیزم هیچی بدتر از استرس نیست بهت یه شربت میدن لاکسی ژل بعد هر وعده غذا میخوری اصلا یوبس نمیشی خیالت راحت بقیه چیزام همش خواست خدا و رعایت خودته

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
عزیزم هیچی بدتر از استرس نیست بهت یه شربت میدن لاکسی ژل بعد هر وعده غذا میخوری اصلا یوبس نمیشی خیالت ...

عزیزم اگه یبوست داشته باشیم نمیگیره؟😩

من از روز اول بعد انتقالم تا الان ک ۹ انتقالم گلاب بروتون داشتم ...هر چی هم میگفتن خوبه خوردم

کاش زودتر میدونستم شربت لاکسی ژل میگرفتم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم،  ببین کیفیت جنین ها میتونه عالی باشه و منجر به بارداری Dfi خیلی پیچیده تر از اونی ...

ممنونم عزیزم،بنظرت همون مکمل های مثل کیوتن،امگا۳و...استفاده کنم وچسب جنین وخراش آندومتر انجام بدم کافیه یا اینکه هیستروانجام بدم؟؟

دوستان هرچی میدونین خوبه برا منم از تجربه هاتون بگین بار اول خیلی شکست بدی بود میخوام بار دوم انرژی زیاد و آگاهی کامل داشته باشم که انشالله به لطف خدا وکمک شماها مثبت بشه برام

خداروشکر جواب ازمایش منم اومد سالم بود 😍😍😍😍پسر شد😁😁😁

جوووون دلم پس توام پسر دار شدی،به سلامتی به دنیا بیاریش ندای عزیزم، ای جااان رنگ تیکرتم عوض کردی😍😍

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
2810