2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043619 بازدید | 684328 پست
روز ۱۹ انتقال ۹۸ بود  امروز 22 انتقال شده ۲۲۷

هردو آزمایش یه آزمایشگاه انجام دادید؟ اگه بله که معذرت میخوام که اینو میگم رشد بتا یکم نرمال نیست 

اما ساعتی که آزمایشا رو هم دادید مهمه، ممکنه جنین شما دیر لانه گزینی کرده باشه، نه ناامید باش و نه امیدوار و پیگیری کن، دوباره 48 ساعت دیگه حتما همون آزمایشگاه تکرار کن

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
سلام بچه ها من الان رفتم دکتر سونوکرد،در اصل هفته دیگه باید میرفتم ولی استرس داشتم الان رفتم، سونو ک ...

مبارک باشه عزیزم❤️ به سلامتی 💕

خیلی زوده دو هفته دیگه چک کنی درست شده 💕

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها خیلی ناراحتم دسترسی به دکترم ندارم 😭 بتام بعد از سه روز  از ۹۸ شده ۲۲۷ 😭😭

خوبه که عزیزم چرا ناراحتی؟ هر ۴۸ ساعت باید ۱/۶ برابر بشه

یعنی اینکه تو سه روز دوبرابر شده خوبه

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
ببخشی کسیکه ضخامت آندومترش خوب باشه بازم لازمه استرادیول استفاده کنه

عزیزم همین چند وقت پیش یکی از خانما می گفت ضخامتش خوب بوده و اصلا استرادیول بهش ندادن، بستگی به ضخامت داره.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
سلام بچه ها خیلی ناراحتم دسترسی به دکترم ندارم 😭 بتام بعد از سه روز  از ۹۸ شده ۲۲۷ 😭😭

سلام عزیزم، دو برابر که شده خداروشکر، 48 ساعت دیگه تکرار کن انشاءالله که روند رشدش خوبه.

دخترا.😭😭😭😭 سیکل انتقالم  منتفی شد کیست دارم نمی‌دونم چرا هی عقب میافته اردیبهشت قرار بود ...

عزیزم درکت می کنم واقعا سخته انتظار، انشاءالله به زودی نوبت شما هم می رسه و چراغ خونه ات روشن میشه گلم.

ممنونم عزیزم،بنظرت همون مکمل های مثل کیوتن،امگا۳و...استفاده کنم وچسب جنین وخراش آندومتر انجام بدم کا ...

عزیزم دکترت تشخیص میده که نیاز به هیسترو هست یا نه شما همه رو بهش پیشنهاد بده ببین چی میگه البته اگه به تشخیص دکترت ایمان داری اگه نه که خودت بگو میخوای تا خیالت راحت بشه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
عزیزم اگه یبوست داشته باشیم نمیگیره؟😩 من از روز اول بعد انتقالم تا الان ک ۹ انتقالم گلاب بروتون دا ...

من از روز انتقال بعد غذا دوتا قاشق شربت میخوردم خیلی خوب بود.نه عزیزم اصلا به اینا نیست فقط خودت اذیت میشی

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
جوووون دلم پس توام پسر دار شدی،به سلامتی به دنیا بیاریش ندای عزیزم، ای جااان رنگ تیکرتم عوض کردی😍😍

آره بارانم تغییر جنسیت داد😂😂 فداتشم عزیزم انشالله که توام پسر گلتو صحیح و سالم تو بغل بگیری

ای جانم خدا رو شکر الهی خدا حفظش کنه گل پسرمونو😍😍انشالله بعدی دختره😉

قربونت برم عزیزه دلم انشالله که خدا بهت دوقلو بده دختر و پسر باهم😍😍😍😍

من از روز انتقال بعد غذا دوتا قاشق شربت میخوردم خیلی خوب بود.نه عزیزم اصلا به اینا نیست فقط خودت اذی ...

ممنونم عزیزدلم بشوهرم میگم بگیره برام منم بخورم

ممنونم گلم ک گفتین😘😘😘

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
2810