2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043666 بازدید | 684334 پست
امروز استرادیول موجوده؟

آره. من دیروز داروخانه مرکز مشتاق اصفهان بودم به یک خانمی فروختن. خیلی هم ارزونتر از اونچیزی که من خریدم. داروخانه دکتر جلوخانیان روبرو بیمارستان بهشتی اصفهان رو هم زنگ بزن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد پچ چه اطلاعاتی میخوای عزیزم؟

میهوام بدونم از کجا و با چه قیمتی تهیه کردین و دکترتون گفت چه جوری استفاده کنین؟

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
خداروشکر جواب ازمایش منم اومد سالم بود 😍😍😍😍پسر شد😁😁😁

مبارکه نداجوووون

خداروهزار مرتبه شکر❤❤🥰🥰🥰

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام بچه ها اینجا کیا پچ استرادیول استفاده کردن؟ @1400parisan     پریسان جون می ...

سلام عزیزم، خودتو یادمه می گفتی استفاده می کردی، بقیه رو متاسفانه یادم نمیاد گلم.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
میهوام بدونم از کجا و با چه قیمتی تهیه کردین و دکترتون گفت چه جوری استفاده کنین؟

من دوستم استفاده میکرد ولی یادمه به سختی گیر میومد...باید تموم داروخانه ها رو بگردی ...دوست من خیلی پیگیری میکرد واقعا تهیه اش سخت بود...ان شاءالله گیرت میاد

سلام عزیزم، خودتو یادمه می گفتی استفاده می کردی، بقیه رو متاسفانه یادم نمیاد گلم.

ممنون عزیز دلم😍😍😍

من دوستم استفاده میکرد ولی یادمه به سختی گیر میومد...باید تموم داروخانه ها رو بگردی ...دوست من خیلی ...

ممنون عزیزم

خیلی جاها زنگ زدم شاید تا هفته دیگه برسه

خیلی گرونه

ببخشی کسیکه ضخامت آندومترش خوب باشه بازم لازمه استرادیول استفاده کنه

دوزش کم فکر کنم استفاده کنن ولی معمولا همه استفاده میکنن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
🦚🦚🦚🦚🦚سلام وقت بخیر دوستان بعد دو سه هفته اومدم یکم روحیه گرفتم چند نفری مثبت شدن خداروشکررررر . ...

هیچی دیگه از حالا استرس داری ...آرامش اولین شرط یه انتقال موفقه...البته میدونم سخته ولی سعی کن فعلا به یبوست گرفتن و این چیزا فکر نکنی  همه این چیزا درست میشه

دخترا.😭😭😭😭

سیکل انتقالم

منتفی شد کیست دارم

نمی‌دونم چرا هی عقب میافته اردیبهشت قرار بود انتقال بدم الان مرداده همینطور عقب میافته

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ایشالا به سلامتی طی بشه و بنا بالاتر بره. مراقبت های قبل و بعد انتقال رو بگو چی کردی

ممنون عزیزم.سیاهدونه که همه دوستان استفاده کردن من استفاده نکردم.دوهفته قبل انتقال سعی کردم سردیجات نخورم

بعد از انتقال به هیچ عنوان گرمیجات نخوردم کلا استراحت بودم بعضی وقتا فقط تو خونه یکم راه میرفتم..کار خاص دیگه ای انجام ندادم

🦚🦚🦚🦚🦚سلام وقت بخیر دوستان بعد دو سه هفته اومدم یکم روحیه گرفتم چند نفری مثبت شدن خداروشکررررر . ...

عزیزم انشاالله انتقال موفق باشه..سعی کن استرس نداشته باشی من خودم خیلی آدم استرسی هستم ولی چون استرس سمه تموم سعیمو کردم که استرس نداشته باشم البته وجود خواهرامم بی تاثیر نبود هرروز میومدن پیشم باهم فیلم نگاه میکردیم و ورق بازی میکردیم کلا هوامو داشتن من استرسم یادم میرفت

مبارکه نداجوووون خداروهزار مرتبه شکر❤❤🥰🥰🥰

قربونت برم عزیزم مرسی انشالله که خدا هرچه زودتر به همه اونایی که چشم انتظارن یه بچه ی سالم بده

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
2810