2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043744 بازدید | 684336 پست
سلام دوستان مرسی از دعاهاتون عزیزانم، مرسی از دلداریها و همدلیتون واقعا از ته دلم میگم مثل خواهر د ...

واي عزيزم خدا رو شكر💖خدا ميدونه چقد منتظر اين خبر بودم اون يك عدده ان شالله يك بارداري راحت و اسوده داشته باشي 

واي عزيزم خدا رو شكر💖خدا ميدونه چقد منتظر اين خبر بودم اون يك عدده ان شالله يك بارداري راحت و اسوده ...

مرسی عزیزم انشالله قسمت هممون💕 کی میشه هیچکس در انتظار بچه نباشه؟؟؟

خدایا شکرت 🙏🏻❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ❤️ امیدوارم بزودی نتیجه بگیری خیلی نگرانم خدا کنه درست پیشرفت کنه، بیشتر دوستان این موقع ...

فدات شم الهی آمین. ولی من میگم شاید چون زود رفتی آخه روز ۹ و ۱۲ واقعا زوده من خیلی تحقیق کردم میگن توی آی وی اف یهو بتا بالا میره طبیعیه که اون روز ۹ اونجوری بوده انشالله که به حق علی عالی بالا بره. الان باز باید دو روز دیگه آزمایش بدی؟

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
فدات شم الهی آمین. ولی من میگم شاید چون زود رفتی آخه روز ۹ و ۱۲ واقعا زوده من خیلی تحقیق کردم میگن ت ...

به امید خدا…

با مامای دکتر تماس گرفتم گفت دو روز دیگه تکرار کن، تلفنی خبر بده

من آمپول hcg داشتم ، شاید به دلیل وجود hcg تو خون اولی و دومی برابر شدن

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
به امید خدا… با مامای دکتر تماس گرفتم گفت دو روز دیگه تکرار کن، تلفنی خبر بده من آمپول hcg داشتم ، ...

خب پس همون بوده مامان شدی رفت خیلی بهت تبریک میگم راحت بخواب دیگه گذشت واسه شما ولی به نظرم این بی بی چک زدن و زود آزمایش دادن فقط استرس میاره. انشالله دو روز دیگه اینقد رفته بالا که تا رفتی دکتر ساک و جنین رو ببینی😍😍😍😍😍😍😍

خب پس همون بوده مامان شدی رفت خیلی بهت تبریک میگم راحت بخواب دیگه گذشت واسه شما ولی به نظرم این بی ب ...

ببین آخه اونجا از روز ۸ و ۹ میفرستن برای تست ، منم گفتم پس معلومه دیگه رفتم تست دادم البته اونها اصلا آمپول hcg نمیدن

به امید خدا… فقط با دعای شما دوستای مهربون 🙏🏻

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اینوفولیک بسته ای 200 تومنه، کیوتن 140 حدودا، امگا3 خارجی 180 حدودا که اینو کلا 1 بسته گرفتم واسه سه ...

واقعا یخ تاثیر داره؟ من شنیده بودم میخواستم انجام بدم اما ترسیدم گفتم باز بدتر نشه‌.‌ممنون عزیزم لطف کردی همه رو گفتی در اولین فرصت انشاالله میگیرم چون تا تخمک کشی چند ماه استراحت میکنم این چند ماه رو میخوریم به لطف خدا. انشاالله که هنوز همین قیمت باشن 😂 خدا خیرت بده گلم🥰

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
ببین آخه اونجا از روز ۸ و ۹ میفرستن برای تست ، منم گفتم پس معلومه دیگه رفتم تست دادم البته اونها اصل ...

والا اونا هم اشتباه میکنن ندا هم فکر کنم روز ۱۰ رفت خیلی بتاش پایین نمیدونم درست میگم یا نه حدود بیست و خورده ای بود بعدش که رفت بتاش بالا رفت. برات خیلی دعا میکنم خیلی عزیزم دعا در حق همدیگه گیراتره😚😚

2810