2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
چیا استفاده کردید گلم؟

عزیزم خودم که اینوفولیک روزی 2 تا، کیوتن 30 روزی 2 تا، امگا 3 هفته ای 3تا،ویتامین دی 50 هزار هر دو هفته، ویتامین ای هفته ای 3 تا،قرص پرگناکر کانسپشن روزی 1 دونه

همسرم الکارنتین روزی 1 دونه، قرص اسپریژن روزی 2 تا، قرص یونی زینک روزی 1 دونه،ویتامین ای هفته ای 2 تا، 

ویتامین سی هفته ای 3 تا، قرص رویال ژل هر روز صبح ناشتا 

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
عزیزم اگه واقعا پسر میخوایی به نظرم ریسک نکن که چند سالهدیگه پشیمون بشی و خدایی نکرده این بار مشکل پ ...

شوهرم بالاخره راضی میکنم خودم از یه طرف دو دلم بخاطر داروهای ولی واقعا از ته دلم میخوام الان دیگ دخترم هفت سالشه باید اقدام کنم نمیخوام ریسک کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فکرشو نکن، اینهمه دوستامون اینجا با dfi بالا یک قلو و دوقلو باردار شدن، هیچکس نمیدونه دلیل نشد ...

توکل به خدا

خدا خودش برای هممون بخواد

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
سلام خانوما خوبین منم میخوام برا تعیین جنسیت برم ولی شوهرم میگه گناهه تو کار خدا دست ببری بنظرتون در ...

اگه فقط بخاطر تعین جنسیت میخوای آی وی اف کنی، به نظرم واقعا نکن، درد و عوارض زیاد داره.

ولی اگه تو سیکل آی وی اف هستی ، هیچ اشکالی نداره تعین جنسیت کنی، خدا این قابلیت رو برای بشر گذاشته.

ولی نظر شخصی خودم اینه که اونچه خدا میده بهتر ازون چیزیه که ما میخوایم

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
ای جانم.منم دوتا بی انتقال دادن برام دعام کن.تو مامانی دعات میگیره.یه سی انتقال دادن برات گرفت

بی که عالیه با a فرقی نمیکنه، خدا بخاد همه چیز میشه، من وقتی شنیدم سی هستش انقد تو اتاق عمل ناامید شدم گفتم انقد انتقال دادم با گرید های خوب نشده اینم حتما نمیشه ولی خداروشکر شد، ان شاء الله شما هم مثبت میشی دل مارو شاد میکنی 

سلام بچه ها .من روز چهارم انتقالم‌.چهار روز حموم نکردم.چند روز بعد انتقال میشه حموم کرد؟

سلام عزیزم من روز چهارم رفتم حموم بهمون گفتن از روز اول دوش گرفتن مشکلی نداره فقط زیاد طولش نده و رو چهار پایه حموم نشین

وای نازنین جاااان الان امضات رو خوندم 😭😭😭ببخش عزیزم من نمیدونستم خدا بهت صبر عزیزم

ممنونم نیلو جون خدابهتون سلامتی بده ..داداشم ۲۲سالش بود خیلی آرزوها داشت منم باهاش مردم 😔😔

بی که عالیه با a فرقی نمیکنه، خدا بخاد همه چیز میشه، من وقتی شنیدم سی هستش انقد تو اتاق عمل ناامید ش ...

وای عزیزم چقدر امید دادی بهم.دقیقا حس و حالم شبیه شماس .منم فکر کردم با دوتا بلاستA نگرفته.بعد با این گرید میشه!شاید انتقال شما برای این مثبت شده که بیخیال تر بودید.مثل دفعه های پیش استرس نداشتید و میگفاید نمیگیره

2810