2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043746 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان میشه راهنماییم کنین.من ۴سال منتظر بچه ام ولی مشکل از همسرمه واریکوسل داشت عمل کرد خوب نشد کلی دارو خورد یکم بهتر شده .دیگه قرار میکرو کنیم . ماه پیش ۴میلیون هزینه داروهاش شد نمیدونم این ماه پانکچر کنم یا بذارم ۱ماه دیگه دارو بخوره بعد شروع کنیم.نمیدونم داروهای جدیدش تاثیری گذاشته یا ن ؟مورفو صفر ،dfi 32

نه خدارو شکر مشکلی ندارم یه دختر دارم چون دو تا بچه میخوام میخوان دومی هم پسر بشه فقط برا جنسیت میخو ...

عزیزم اگه واقعا پسر میخوایی به نظرم ریسک نکن که چند سالهدیگه پشیمون بشی و خدایی نکرده این بار مشکل پیدا کنی مردا همینن اول مخالفت میکنن ولی الان شوهر  من روزی صد بار میگه بهترین کارو کردیم در صورتی که اول خودش مخالف بود بلاخره رسیدن به خواسته ی ادم یه تاوانیم داره این نظره منه باز خودت میدونی

ممنونم عزیزم من اب شدم دیگه جونی برام نمونده با بچه کوچیک وغم به این بزرگی وانرژی که پسرم ازم میبره ...

وای نازنین جاااان الان امضات رو خوندم 😭😭😭ببخش عزیزم

من نمیدونستم

خدا بهت صبر عزیزم

وَلا طالِبُ حاجَةٍ اِلاّ وَقَضَى اللّهُ حاجَتَهُ           و نه حاجتخواهى باشد جز آنكه خدا حاجتش را برآورد
سلام دوستان من امروز بعدازظهر می خوام آزمایش بدم  به دعای تک تکتون نیاز دارم امیدوارم خدا دل ...

ایشالله که با خبرای خوب بیای عزیزم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
فداتشم عزیزم واقعا بچه ی سالم و صالح باشه و عاقبت بخیر بشن دختر و پسرش هیچ فرقی نداره انشالله که دوم ...

مرسی مهربون من❤️😍

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️
ممنونم عزیزم من اب شدم دیگه جونی برام نمونده با بچه کوچیک وغم به این بزرگی وانرژی که پسرم ازم میبره ...

عزیزم تسلیت میگم 😔😔ایشالله غم اخرت باشه عزیزم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بر دوستای نازنینمممممم  نمیدونم منو یادتون هست اصلا یا نه  من رفتم دکتر نسخه داروها ...

گوارای وجودت این معجزه شیرین خدا

الهی به سلامتی به دنیا بیاد😍❤️

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

دوستان کسی میدونه دکتر انصاری پور چه روز هایی مرکزه زنگ زدم گفتن اول پریودت زنگ بزن میترسم نباشه کسی اطلاع داره بگه میخوام الدیمو وقتی قطع کنم بتونم با خودش ویزیت بشم ظاهرا روزاش تغییر کرده

تسلیت میگم نازنین عزیزم

غم بزرگیه امیدوارم دیگه غم نبینی عزیز دلم خدا بهت صبر بده

نيلدا جونم خيلي مباااركه انشالله دومادش كني قند عسلو😍😍❤️❤️

مرسی چیکای عزیزم، الهی این چند ماه مونده رو هم به سلامتی طی کنی و نینی های نازتو به سلامتی بغل کنی عزیز دلم

2810