2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043663 بازدید | 684334 پست
انتقال دادم تازگی، نگفتم به کسی که یهو بگم مثبت شدم مثلا خیلی هم با امید و انرژی شروع کردم روز ۹ تس ...

سلام عزیز دلمممم...چقددد دلم گرفت...اشک تو چشام جمع شددد...از ته ته دلم برات دعا کردم..خدارو ب حق همین ماه عزیز قسم دادم..ب حق شش ماهه کربلا..ب حق ابالفضل قسم دادم..تا دو روز دیگه ک میری آزمایش بتات کلی بالا رفته باشه و خبر بارداریت کل تایپیک رو بترکونه..میدونم ک برای خدا کاری نداره...❤❤❤❤❤

بچه ها هرکی این پیام رو میخونه برا حاجت دل دوستمون @مامانو_سوفی      

ی صلوات بفرسته..ممنونم🙏🙏

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اصلا نگران نباش منم دقیقا همین درد هارو داشتم میترسیدم درد زایمان باشه ولی درد زایمان اینقد وح ...

برام دعا كن قربونت برم اين چند وقتم به خير بگذره❤️❤️

خداياشكرت....❤️ 
ای جانم خدا رو شکر که خوبی عزیزم آره فدات شم اومدم منم گوشی نداشتم شرمنده که نگرانتون کردم. ۱۲ تا تخ ...

قربونت برم عزیزم برام دعا کن همه چی به خیر و خوشی بگذره. این دو تا فسقل تا الان خیلی منو اذیت کردن

میگم شماهم هماتوم داری ؟شیاف استفاده میکنی کلا اکه یینیت قطع میشه؟ 

آره عزیزم، شیاف روزی دوتا، قرص دوفاستون روزی دوتا.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
چون سونو بیرون نرفتم نمیدونم هماتومه یا نه، ولی هفته پیش تو مطب دکتر سونو کرد گفت پشت ساک خونریزی دا ...

ممنون عزیزم   انشاءالله که رفع میشه.

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
بچه ها من از ديروز درد كمر و پهلو مخصوصا پهلو چپ دارم امروز بازم بيشتر شده نوشتن از علائم زايمان زود ...

چیکا این علائم عادیه عزیزم . منم سر دخترم اینجوری بودم تازه تو ماشالله دوقلو داری . طبیعیه گلم . استراحتتو بیشتر کن

خدای من خدای معجزه هاست . 
عزیزم کاربر شمیم هم جنینای آخرش بود و با دی اف آی بالا همونا رو انتقال داد و خدا رو هزار مرتبه شکر خ ...

میتونی کاربر سیم وزینبی رو برام تگ کنی که ببینم شرایطشون چطور بوده؟اصلا کسیکه dfiمشکل داشته باشه کیفیت جنین چطور میشه

2810