2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من بالاخره بعد از ۴ تا انتقال منفی آزمایشم مثبت شد و الان ۸ هفته ام و فهمیدم دوقلو دارم ...

مبارکت باشه خدا برات حفظشون کنه وسلامت بغلشون کنی،میشه بگی چه مشکلی داشتین؟اگه دوست داشتی بگو چه کارهایی انجام دادی که نتیجه مثبت شد

عزیزم انشالله به سلامت بغلش کنین . 

مرسی قربونت برم ایشالله یه گل پسر قسمت خودت مهربونم

❤️ چشمانم خیره به دست های مهربان و بخشنده تو بود که برایم معجزه ای شیرین رقم زدی❤️

دوستان میشه منو راهنمایی کنین من دوتا جنین فریز دارم بنظرتون dfiاسپرم از دکتر بخوام انجام بده برام؟؟یا اینکه هیسترو وخراش آندومتر وچسب جنین استفاده کنم و همین جنین ها رو انتقال بدم؟یه انتقال منفی داشتم دکتر موقع معاینه گفت رحمت خیلی تمیزه وعالی ولی نمی‌دونم چرا نشد

دوستان میشه منو راهنمایی کنین من دوتا جنین فریز دارم بنظرتون dfiاسپرم از دکتر بخوام انجام بده برام؟؟ ...

عزیزم کاربر شمیم هم جنینای آخرش بود و با دی اف آی بالا همونا رو انتقال داد و خدا رو هزار مرتبه شکر خدا بهش دو قلو داد و قلب فرشته هاشم دیده دیگه باز نظر خودت. زینبی جون هم دی اف آی بالا بود ولی انتقال داد بار اول مثبت شد حالا که دو تا داری برو انتقال بده البته این نظر منه. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
مرسی قربونت برم ایشالله یه گل پسر قسمت خودت مهربونم

الهی صحیح و سالم بغلش بگیری

العی همیییییییشه ذوقش رو بزنی

دوست عزیز؛من دوازده ساله ک دعا می کنم ک خدا بهم ی بچه بده؛تا حالا قابل ندونسته؛شاید دلِ تو ب خدا نزدیکتر باشه میشه تو برام دعا کنی از این غم بیرون بیام و دلم شاد بشه؛اگه دعا کردی لایکم کن هم دعات کنم هم صلوات واست بفرستم.خدا خیر دو دنیا رو نصیبت کنه
دوستان میشه منو راهنمایی کنین من دوتا جنین فریز دارم بنظرتون dfiاسپرم از دکتر بخوام انجام بده برام؟؟ ...

عزیزم شما که این دو تا جنین رو داری ، چرا الان آزمایش بدی؟ انتقال بدین خیلی ممکنه که مثبت بشین

فقط آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو انجام بده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
عزیزم هماتوم داری؟ چندتا شیاف میزاری الان؟ آمپول هم می زنی؟

چون سونو بیرون نرفتم نمیدونم هماتومه یا نه، ولی هفته پیش تو مطب دکتر سونو کرد گفت پشت ساک خونریزی دارم،حالا یکشنبه میرم سونو ببینم چیه دقیقن. من الان روزی یه پروژسترون تزریقی، سه تا شیاف پروژسترون که رکتال میزارم و دو تا دوفاستون دارم

ممنونم عزیزم،انشاله شماهم مامان بشی این بار،میخوام اصرار کنم به دکتر که dfiاسپرم همسرم انجام بده اگه ...

ممنون عزیزم. نمی‌دونم والا dfi رو دوستان گفتن خودمونم میتونیم موقع نمونه بگیم بررسی کنن منم میخوام این دفعه انجام بدم. آزمایش ایمنی و انعقادی هم میخوام انجام بدم تو هم اگه میتونی بده البته اول به دکترت بگو اگه صلاح دونست بده . انشاالله این دفعه مثبتی عزیزم انشاالله دوقلوهای تپلی برات بمونن 

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
مبارکت باشه خدا برات حفظشون کنه وسلامت بغلشون کنی،میشه بگی چه مشکلی داشتین؟اگه دوست داشتی بگو چه کار ...

فقط بی خیال باش من همیشه بعد از انتقال کاملا استراحت میکردم و پر از استرس بودم این بار روز دوم انتقالم دل درد وحشتناک گرفتم طوری که بالا پایین می پریدم و جیغ میزدم تا رسیدن به بیمارستان بیست بار تو دست انداز افتادیم اونجا میخواستن عملم کنن چند بار سونوی واژینال شدم گفتن لوله تخمدانت عفونت کرده چند برابر اندازه طبیعی شده تو تخمدانت پر از خونه باید تخمدان و لوله کاملا تخلیه شه چند بار تا پای اتاق عمل رفتم شوهرم اجازه عمل داد ۴ روز بیمارستان بودم هزار جور دارو و آنتی بیوتیک و مسکن قوی گرفتم کاملا جنین رو فراموش کرده بودم ولی در کمال تعجب همین بار آزمایشم مثبت شد چون اصلا استرس نداشتم و کاملا بی خیالشون شده بودم

2810