2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
جنین ۴ روزه انتقال دادم دوستای خودم پیشش باردار شدن جنین ۷ تا ۳ روزه دارم ولی شاید بخاطر dfi لعنتی ...

سلام عزیزم،اگر همسرتون مشکل واریکوسل و هورمونی نداره

با ساشه اندورفرتی،موتیلیتی بوست،ویتامینe,c,امگا۳،

آمپول سینال اف و ....

همینطور با رژیم غذایی که کاملا سالم و بدون. سرخ کردنی باش،مصرف ژل رویال و مغزیجات و ...به مدت. سه ماه dfi حتما کم میشه

خود دکتر اطرج به ما گفت dfi بالا اصلا مثبت نمیشه یا سقط میشه.

و یا باید تسه کنن.البته فکر کنم حتما تسه کرده باشید.

یه کاربری بود به اسم

@khooobi    

اگر درست نوشته باشم،با رعایت اینها dfi رو از ۳۰ رسوندن به ۱۴ 

الان خدارو شکر دوقلوهاش هم بدنیا اومدن

[QUOTE=200092627]عزیزدلم کامل حست رو درک میکنم منم بتام کمه تو روز نوزده ۹۸ یعنی کم. خدا خودش کمک کنه😭🙏🏻🙏🏻[/QUOمبارک باشه عزیزم انشالله که بالاتر بره بتا و مامان بشی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من از ديروز درد كمر و پهلو مخصوصا پهلو چپ دارم امروز بازم بيشتر شده نوشتن از علائم زايمان زود ...

عزیزم اصلا نگران نباش منم دقیقا همین درد هارو داشتم میترسیدم درد زایمان باشه ولی درد زایمان اینقد وحشتناکه اصلا قابل تحمل نیس 

بخدا منفی بهتر از بلاتکلیفی و سقطه انشالله انتقال بعدی مثبت میشی من دفعه پیش پوچ شد بارداریم چند م ...

حق داری بخدا
منم چند ساله گرفتار دکترها شدم.
عذاب میکشم میرم ساعتها منتظر میشینم تا یه ویزیت نهایت ۱۵ دقیقه ای بشم.و در نهایت میگن شانس میکرو ۴۰ درصده در بهترین حالت!

حالا وقت و پول بازم بدرک!چه آسیب روحی و جسمی که ما نمیخوریم با این سیکلها و منفی شدنها!!!!!!🥺🥺🥺🥺

حکمتش رو شکر 

به بعصی ها میده و میرن سقط میکنن و ماها هم با هزار امید میریم و نمیشه😔

بچه ها منم یه بار خونریزی داشتم، ولی شیافم رو کلن رکتال میزارم چون خارش خیلی بدی میگرفتم واژینال رو ...

منم که واژینال میزارم گاهی آب میشه و زود میاد بیرون اصلا نمیدونم جذب میشه یا نه.شاید نیم ساعت هم نشه میاد بیرون.مقعدی دیگه بیرون نمیریزه

عزیزم من شک ندارم به زودی مادر میشی..فقط از رحمت خدا نا امید نشو..من سختی زیاد کشیدم..پسر دو ماهمو ا ...

چقد حرفات خوب بود   ممنون که گفتی  

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

سلام دوستان من بالاخره بعد از ۴ تا انتقال منفی آزمایشم مثبت شد و الان ۸ هفته ام و فهمیدم دوقلو دارم این باعث شده به شدت نگران بشم نکنه بارداری دوقلو پر خطر باشه من فعلا مشکلی ندارم ولی دائما در حال استراحت هستم به نظر شما لازمه خودم تقاضای سرکلاژ کنم ؟ چکار کنم این دوره رو خوب بگذرونم اگه میتونین راهنماییم کنین ممنون میشم

سلام به دوستای گل تاپیک.سلام به چیکای عزیزم.چیکا جون ببخشید من چند وقت نبودم گوشی نداشتم .وروجکا هم ...

ای جانم خدا رو شکر که خوبی عزیزم آره فدات شم اومدم منم گوشی نداشتم شرمنده که نگرانتون کردم. ۱۲ تا تخمک داشتم ۱۰ تا جنین شد ولی ۷ تاش قابل فریز بودن خدا رو شکر همه چی عالی برام پیش رفت. مرسی مامان خانوم که به فکرم بودی خدد نی نی های نازتو حفظ کنه❤❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
شیاف کلا یه کم خارش رو میاره. نمیشه گفت عفونته.اون ترشحات زرد رنگ شاید به خاطر هماتوم باشه.منم خیلی ...

باشه عزیزم، ممنونم  

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
وای جدی میگی چقدر خوشحال شدم براش.داداشم بهت تبریک میگم امیدوارم با اولین انتقال مثبت بشی عزیزم. وا ...

فدات شم ممنونم قربونت برم الهی آمین انشالله

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
بچه ها منم یه بار خونریزی داشتم، ولی شیافم رو کلن رکتال میزارم چون خارش خیلی بدی میگرفتم واژینال رو ...

عزیزم هماتوم داری؟ چندتا شیاف میزاری الان؟ آمپول هم می زنی؟

هنوز دیر نیست...هنوز صبرِ من به قامتِ بلندِ آرزوست
2810