2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
منکه هروقت لک میبینم میمیرم وزنده میشم،،بخدا اصلا حالم خوب نیست فقط میگم خدا خودت میدونی چقد ما زجر ...

منم همینطور

کلا اعصابم بهم میریزه 

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام بچه ها دیروز صبح دوتا جنین بلاست برام انتقال دادن.یک ساعت نشد مرخصم کردن.و یکم نشستم تا همسرم د ...

نمیشه بیشتر استراحت کنی عزیزم؟

تو مرکز ابن سینا بما گفتن سه روز اول استراحت نسبی بعد اون زندگی روزمره فقط کار سنگین نکنیم خم و راست نشیم و از توالت فرنگی استفاده کنیم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیشه بیشتر استراحت کنی عزیزم؟ تو مرکز ابن سینا بما گفتن سه روز اول استراحت نسبی بعد اون زندگی روزم ...

استراحت میکنم.اما خونه مادرمم و توالت فرنگی ندارن .توالت تاشو خریدم اما شستنم سخته و میشینم خودمو میشورم.میشینم غذا میخورمو رو زمین هم دراز میکشم.مامانم برام غذا میاره و رسیدگی میکنه .سمت راست و چپ شکمم یکم تیر میکشه

استراحت میکنم.اما خونه مادرمم و توالت فرنگی ندارن .توالت تاشو خریدم اما شستنم سخته و میشینم خودمو می ...

منم روز ششم انتقال هستم تقریبا مثل شمام.

منتها من خونه خودمون هستم دیگه از امروزم خودم غذا درست میکنم تا دیروز شوهرم کاراو میکرد.

توکل بخدا عزیزم ان شا الله هممون نتیجه بگیریم❤

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
اره عزیزم بهش میگم،،ممنون که جواب دادی،،فقط اینکه هپارین باعث لکه بینی میشه؟؟اخه من یه هشت روزی بیشت ...

قربونت عزیزم اره باعثش میشه اصلا نگران نباش ما ای وی افا هممون لکه بینی داریم آسپرینم اگه داری اونم باعثش میشه

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
سلام بچه ها دیروز صبح دوتا جنین بلاست برام انتقال دادن.یک ساعت نشد مرخصم کردن.و یکم نشستم تا همسرم د ...

نه عزیزم هیچ طوری نمیشه  با خندیدن که بچه نمیوفته...زندگیتو و بکن و به جنینهات انرژی مثبت بده

سلام  یسوال داشتم بعد انتقالم روزی دوتا پرژسترون تو یه سرنگ میزنم میخاستم بدونم حتما باید هر ...

عزیزم نیم ساعت کم وزیاد عیب نداره ولی بهتره تویه ساعت باشه من هرروز ساعت ۶ یا ۶ونیم غروب تزریق میکنم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
قربونت عزیزم اره باعثش میشه اصلا نگران نباش ما ای وی افا هممون لکه بینی داریم آسپرینم اگه داری اونم ...

نه اسپرینم رو قطع کرده واسم 

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها من جواب رو گرفتم روز ۱۹ انتقال بتام ۹۸ هس خیلی ناراحتم 😭😭😭چرا اینقد پایینه باید الان ...

عزیزم ناراحت نباش خداروشکر مثبتی ۴۸ ساعت دیگه تکرار کن ایشالله که بالا میره عزیزم، توکلت بخدا

خانم ها آزمایش های قبل تخمک کشی یعنی آزمایش ایمنی و انعقادی رو نداره؟ خب چرا همون اول نمینویسن برام ...

اره خیلی از دکتر منتظر میشینن ببینن ۳ بار اگ انتقال منفی بود بنویسن ولی کسایی ک اطلاع داشته باشن باید بگن دکتر بنویسه قبل از انتقال 

سلام بچه ها من جواب رو گرفتم روز ۱۹ انتقال بتام ۹۸ هس خیلی ناراحتم 😭😭😭چرا اینقد پایینه باید الان ...

سلام عزیزم شکر خدا مثبتی انشالله میره بالاتر نگران نباش

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
منم روز ششم انتقال هستم تقریبا مثل شمام. منتها من خونه خودمون هستم دیگه از امروزم خودم غذا درست میک ...

خیلی مواظب باش انشالله که مادر شدی عزیزم.انشالله که دامن همه منتظرا سبز بشه؟ 🤲

2810