2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043748 بازدید | 684336 پست
بچها من تا حالا روزی دوتا استرادیول دومیلی میخوردم الان تموم کردم یک میلی دارم یعنی باید روزی ۴تا بخ ...

من هر دوازده ساعت دوتا یک میلی میخوردم

چرا قطع نمیکنه دکتر برات؟

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

دکتر اول که دوسال میش رفت و گفت عمل لازم نیست فقط دارو داد ال کارنیتین و ویتامین ای دکتر سعادت فر و دکتر دوم دکتر کایب که الان پنتوکسی فسلسن ویتامین ای و ال کارنیتین و ۱۵تا امپول hcg داده .از قبل فرتیل همسرم خوردن .خودم هم ویتامین ای و فولات و فموبرا دارم میخورم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا منو راهنمایی کنید سوال پرسیدم بالا 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بچها من تا حالا روزی دوتا استرادیول دومیلی میخوردم الان تموم کردم یک میلی دارم یعنی باید روزی ۴تا بخ ...

هر دوازده ساعت دو تا باهم 

من دکترم قطع کرده واسم 

به دکترت یاداوری کن

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام دوستای گلم سوال داشتم من روز دوم پری رفتم مرکز برا سونو برا شروع سیکل انتقال سونو که شدم فقط گف ...

انتخاب سیکل کاری به پی سی او نداره با توجه به شرایطتت و نظر دکترت داره تحمل کن این دوماه هم میگذره ورزش کن خودتو تقویت کن 

برای من هم گرید جنین هامو بهم نمیگفتن 

من هر دوازده ساعت دوتا یک میلی میخوردم چرا قطع نمیکنه دکتر برات؟

سلام میگم شما آزمایش قند بارداری هم داشتین همون تست گلوکز منظورمه؟

من هر دوازده ساعت دوتا یک میلی میخوردم چرا قطع نمیکنه دکتر برات؟

والا گفت فعلا زوده بخاطر جنینات که فریزن فکر کنم تا دوازده هفتگی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هر دوازده ساعت دو تا باهم  من دکترم قطع کرده واسم  به دکترت یاداوری کن

ممنون عزیزم،والا دکتر خودش هواسش بود این هفته گفت فعلا زوده قطع کنی

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ممنون عزیزم،والا دکتر خودش هواسش بود این هفته گفت فعلا زوده قطع کنی

اخه من همه کسایی هم که با من انتقال دادن تو مام هم پرسیدم قطع کردن

اهان پس دکترت اینجوری صلاح دونسته

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
سلام میگم شما آزمایش قند بارداری هم داشتین همون تست گلوکز منظورمه؟

اره یسری ازمایشا دکترم برام نوشت قند هم بود

اخه من همه کسایی هم که با من انتقال دادن تو مام هم پرسیدم قطع کردن اهان پس دکترت اینجوری صلاح دونست ...

خطر نداره زیاد مصرف کردن استرادیول؟

انتخاب سیکل کاری به پی سی او نداره با توجه به شرایطتت و نظر دکترت داره تحمل کن این دوماه هم میگذره و ...

ممنون گلم از جوابت چی بگم دیگه خسته شدم ازاین همه رفت و آمد شهرستان و هی عقب افتادان کارام راضیم به رضای خدا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
2810