2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
وااای نه عزیزم...این چه فکراییه آخه...به خدا با این چیزا هیچ اتفاقی نمیوفته آروم باش و الکی به هر فک ...

منم مث شمام با این تفاوت که من زیر دلم سمت چپ نبض دارم و گاهی اوقات هم توی باسن راستم

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
ببخشید عزیزم من انتقال قبلی شیاف داشتم منفی شدم به نظرتون این بار عوض کنم؟ منظ.رم اینه که ممکنه اینم ...

آلا جان خيلي اتفاقي ديدم پيامتو گفتم تجربمو بگم، عزيزم من دوبار شياف داشتم، خودم احساس ميكردم رحمم يه جوري ميشه و انگار از داخل ورم كرده، و منفي ميشدم. ايندفعه آمپول گرفتم خيلي سخت بود ولي شكر خدا مثبت شدم. شايدم ربطي نداشته باشه ولي خب رحمم اذيت نبود. من دكترم آمپول و شياف هم زمان رو قبول نداشت ميگفت يا آمپول يا شياف. واسه همين روز انتقال دوتا نسخه نوشت كه اگه نتونستم آمپول رو تحمل كنم، ديگه شياف بزنم، ولي  ٢ ماه تمام زدم. ان شاالله مثبتي ايندفعه عزيز دلم😍

گاهي خدا آنقدر صدايت را دوست دارد كه سكوت مي كند، تا تو بارها صدايش كني و بگويي خداي من...                                 خدايا شكرت بابت هديه قشنگت...♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر. ان شااله که انتقالت هم مثبت میشه. مشکل من اینه که ذخیره تخمدانم پایینه، ماه گذشته ۰.۱۶ ...

خیلی ممنون عزیزم

ان شاالله شما هم به زودی زود مامان شی 

یه داروی تقویتی میگفتن بچه ها deha همچین چیزی

برری ذخیره ی تخمدان میگفتن خوبه

سلام دوستای گلم سوال داشتم من روز دوم پری رفتم مرکز برا سونو برا شروع سیکل انتقال سونو که شدم فقط گفت pco هستم و سیکل 45 روزه برام انتخاب کرد خیلی حالم گرفته شد که دوباره انتقال میره برا 2 ماه دیگه قبلا که برا هایپر سه ماه صبر کردم دل خوش بودم سیکل کوتاه مدت دارم و همین دوره پری برام انتقال میدن خداجونم حکمتتو شکررررر... گفت از روز 5 پری که میشه یکم مردادماه ال دی بخور و روز 20 پری که میشه 16 مرداد ماه آمپول سوپرفکت (بوسرلین) نوشت که روزی یه دونه صبح ها بزنم به بازوم و روز 30 مرداد ماه دوباره برم برا سونو حالا میخواستم بدونم علتش چیه این سیکل رو انتخاب کرد فقط چون PCO هستم؟؟؟؟ حالا دوباره 30 مرداد  برم برا سونو دوباره دارو میده؟ پس کی انتقال میدن؟ و اینکه کارت جنین و بهم دادن چیزی توش ننوشته از گرید جنین ها ولی از دکترم پرسیدم گفت همشون گرید عالی هستن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
منم مث شمام با این تفاوت که من زیر دلم سمت چپ نبض دارم و گاهی اوقات هم توی باسن راستم

برای من نبض دردناکه...تو پهلومم نیست دقیقا سمت راست بالای رحممه...من فکر میکنم همش عوارض پروژسترونه

بچها من تا حالا روزی دوتا استرادیول دومیلی میخوردم الان تموم کردم یک میلی دارم یعنی باید روزی ۴تا بخورم،،حالا سوالم اینه باید ۴تا روباهم بخورم یا هر۱۲ ساعت ۲تا باهم؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

سلام‌دوستا

من‌۳۷سالمه شوهرم‌۳۹ شش ساله ازدواج کردیم‌و از ابتدای سال تو اقدام‌بودیم.

ماه دوم‌اقدام رفتم‌دکترزنان بهم لتروزول دادو hcgوضعیت خوب بود سه تا فولی ۲۱ ۱۹ و۱۶گفت برو برااقدام و نشد ماه دوم سینال اف دادو لتروزول وضعیت خوب نبودنه اندومترنه فولی فقط ی فولی ۲۱ اونم چسبیده به دیواره رحم .دوتر گفت کاندید iui هستم.شرایط روحیم اون‌چندماه بشدت بدبود طوری که میل جنسی دیگه نداشتم وکنار گذاشتم چون دکتر بخاطر سابقه سرطان مادرم گفت چندماه ازادبزار .ذخیره تخمدان بالایی ندارم.ازقبل شوهرم دوسال پیش از اسپرم داده بودگفته بودن کم تحرکات کمی زیاده ولی مشکلی نیست باز رفت دکتر اورولوژ این یکی گفته بودچراعمل نکردی و عمل شد ۱۵روز پیش.حالا پیشش رفته برا ویزیت ۱۵تاامپول hcg نوشته.ما فامیل نیستیم ولی هردو درخانواده سابقه سرطان سینه داریم.خیلی میترسم برااین داروها .من کرمانشاه ساکنم .در ادامه عکس سونو امسال قبل عمل و از اسپرم دوسال پیش رو میفرستم  لطفا بهم بگید چکار کنم این امپولا اثر داره و  اینکه عامل سرطان نمیشه    خیلی 

بچها من تا حالا روزی دوتا استرادیول دومیلی میخوردم الان تموم کردم یک میلی دارم یعنی باید روزی ۴تا بخ ...

اره عزیزم منم یه میلی دکتر گفت دوتا بخور بجای دو.میلی دو تا صبح بخور دوتا شب یا عصر. من اینجوری گفت دکترم 

سلام‌دوستا

من‌۳۷سالمه شوهرم‌۳۹ شش ساله ازدواج کردیم‌و از ابتدای سال تو اقدام‌بودیم.

ماه دوم‌اقدام رفتم‌دکترزنان بهم لتروزول دادو hcgوضعیت خوب بود سه تا فولی ۲۱ ۱۹ و۱۶گفت برو برااقدام و نشد ماه دوم سینال اف دادو لتروزول وضعیت خوب نبودنه اندومترنه فولی فقط ی فولی ۲۱ اونم چسبیده به دیواره رحم .دوتر گفت کاندید iui هستم.شرایط روحیم اون‌چندماه بشدت بدبود طوری که میل جنسی دیگه نداشتم وکنار گذاشتم چون دکتر بخاطر سابقه سرطان مادرم گفت چندماه ازادبزار .ذخیره تخمدان بالایی ندارم.ازقبل شوهرم دوسال پیش از اسپرم داده بودگفته بودن کم تحرکات کمی زیاده ولی مشکلی نیست باز رفت دکتر اورولوژ این یکی گفته بودچراعمل نکردی و عمل شد ۱۵روز پیش.حالا پیشش رفته برا ویزیت ۱۵تاامپول hcg نوشته.ما فامیل نیستیم ولی هردو درخانواده سابقه سرطان سینه داریم.خیلی میترسم برااین داروها .من کرمانشاه ساکنم .در ادامه عکس سونو امسال قبل عمل و از اسپرم دوسال پیش رو میفرستم  لطفا بهم بگید چکار کنم این امپولا اثر داره و  اینکه عامل سرطان نمیشه    خیلی 

خیلی ممنون عزیزم ان شاالله شما هم به زودی زود مامان شی  یه داروی تقویتی میگفتن بچه ها deha هم ...

Dhea داروی تقویتی نیست و یه هورمون مردانه هست. واسه کسانی که این هورمون توی بدنشون بالا باشه توصیه نمیشه

2810