2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
@هدیه1373     عزیزم آزمایش دادی چی شد

سلام عزیزم متاسفانه منفی شد

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خداروشکر جواب آز مثبت شدولی عددش پایینه ۹۶

سراب جون مبارکت باشه انشالله زودی میاد بالا😍

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
سلام عزیزم متاسفانه منفی شد

متاسفم عزیزم

انشاالله بزودی مادر بشی

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
متاسفم عزیزم انشاالله بزودی مادر بشی

ممنون😓

بله دو تا مونده. پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شدم گفت اسپرم ضعیف بود جنین نمی مونه کلی تقویتی داد به هم ...

آره اتفاقا خیلی ها باآخرین جنینشون مثبت شدن. انشالله قسمتت بشه.

هر وقت حوصله کردی بهم بگو چه داروهایی برای همسرت تجویز کردن

من امروز یه بار دیگه صفحه دکتر صالحی ارولوژ رفتم لایوش رو دیدم. اگه تا الان نرفتی حتما برو ببین. دکتر پیمان صالحی با یه دکتر تغذیه تمام مواردی که زن و مرد باید رعایت کنن رو توضیح داده. میگه دو تا سه ماه قبل از لقاح رعایت رژیم کافیه.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نشاسته چطور خوبه?

نشاسته برای لانه گزینی جنین خوبه و بعد از انتقال مصرف میشه فکر نمیکنم به ضخامت ربطی داشته باشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
عزیزم شما میدونید ضخامت چقدر باشه خوبه?

بین ۸ تا ۱۲ برای انتقال مناسبه.

راستی بچه هایی که رویان انتقال داشتن بمن گفتن مثانه نیم پر باشه و ساعت هفتو نیم صبح مرکز باشم.طول می ...

نه عزیزم طول نمیکشه

تعدادمون زیاد بود ولی خیلی سریع و به موقع همه رو انتقال دادن. 

البته من ۸ونیم رفتم چون چند روز قبل کارای مالی رو انجام دادم. دکترا حدودا ساعت ۹ میان

بله دو تا مونده. پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شدم گفت اسپرم ضعیف بود جنین نمی مونه کلی تقویتی داد به هم ...

ولی جنینای قبلیت ضعیف هم نبودن پنج روز رشد کردن

2810