2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043746 بازدید | 684336 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

I ان شالله ديگه ايندفعه مامان بشي و همه انتظارت تموم بشه عزيزم

ممنون عزیزم.

مریم خوشخو رو با سرچ تو نینی سایت پیدا کردم.

چندتا دکتر دیگه هم هستن واسه سقط تومشهد.

ولی بعضی ها پیششون جواب نگرفته بودن. شمام اگه از دکتری تعریف شنیدی بهم خبر بده لطفا🌹

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
این تست الانم هس نسبت به دیروز پر رنگ تره

عزیزم مثبته😍 مبارکت باشه انشاالله

روز چند انتقالی؟

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
این تست الانم هس نسبت به دیروز پر رنگ تره

مبارکه مثبته عزیزم🤩🤩🤩

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام دوستان خداروشکر جواب آز مثبت شدولی عددش پایینه ۹۶

مبارکه عزیزم بسلامتی ایشالله😍😍

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بله دو تا مونده. پیش یه دکتر دیگه هم ویزیت شدم گفت اسپرم ضعیف بود جنین نمی مونه کلی تقویتی داد به هم ...

سلام عزیزم، من ۲۲سالمه و بنا بگفته دکتر تیروئد دارم و تنبلی تخمدان اماشدید نیست، سه سال منتظرم.. اگر ای وای اف کنم باتوکل برخدا  چنددرصد احتمال بارداری هست با این شرایطم؟

خدایا به بزرگیت قسمت میدم همه منتظرا رو دامنشون رو سبز کن💚

دوستان چرا باید ازمایش ایمنی و انعقادی و بعد از دو ماه سقط داد.....خواهر من بعد از دو هفته از سقطش داده ممکنه جوابش غلط باشه؟؟؟؟؟هر کی میدونه جواب بده لطفا....یکی هم برام زینبی و تک کنه بلد نیستم مرسی.

2810