2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043756 بازدید | 684336 پست
آره میدونم چی میگی باورت نمیشه من و همسرم دفعه اول خیلی خودمون رو نابود کردیم خیلیم اذیت شدیم ولی ای ...

انشالله گلم ممنونتم بله عزیزم از قبل پانکچر اولم تقریبا هر ماه دیفرلین داشتم البته دیفرلین که پیدا نمیکردم دکاپتیل میزدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا داداشت رو بیامرزه براش فاتحه خوندم 

ممنونم مهربونم خیلی لطف کردی امروز تولد داداش مهربونم بود چقد امروز برام سخت بود خدا عزیزاتو برات حفظ کنه گلم ❤❤❤

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
نه عزیزم من شنبه هیستروخراش با بیهوشی شدم

عزیزم میشه بگین هیسترو چیه؟ هر کسی می‌تونه انجام بده؟

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
ممنونم مهربونم خیلی لطف کردی امروز تولد داداش مهربونم بود چقد امروز برام سخت بود خدا عزیزاتو برات حف ...

عزیزم میدونم خیلی سخته گلم مادرمنداداش جوونشو از دست داد از نزدیک دیدم داغ برادر سخته انشالله خدا ارامش به دلاتون بده جای داداشم بهشت برین باشه

فقط گفت برات پی ار پی انجام می دم. جنینم سه روزه بود هر دو دفعه

چه خوب . انشاالله این دفعه هم خدا یه فرشته ناز بهت میده

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
دوستای خوبم کسی میدونه هیسترو و خرا ش توی سیکل انتقال و قبل از سیکل انتقال فرقشون چیه؟؟ هرکدوم توی چ ...

گلم اگر هیسترو درمانی باشه یعنی پولیپ و اینا بردارن بهتره حداقل دو تا پریود بعدش انتقال انجام بشه ولی هیسترو تشخیصی و خراش رو سیکل قبل انتقال یا تو همون پری قبل انتقال انجام میدن دیگه بستگی به روش دکتر داره

عزیزم میدونم خیلی سخته گلم مادرمنداداش جوونشو از دست داد از نزدیک دیدم داغ برادر سخته انشالله خدا ار ...

آخی عزیزم خدا رحمتشون کنه. خدا بهشون صبر بده. ممنونم گلم

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
2810