2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست
مرسی جواب دادی عزیزم .من مرکز رویان میرم .بهم گفتن که داخل سیکل انتقال میخوان هیسترو و خراش انجام بد ...

@آستاره۷۲   جان منم همون ماهی که قرارانتقال بدم هیسترو هم برام انجام میدن حالا اینجوری گفتی نگران شدم ازکدوم دکتر پرسیدی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مال منم بعد ۵دقه هاله انداخت یعنی منفیه

وای این مدل بی بی چکا اصلا مثبت نمیشه من قطره چکونیا ده تا زدم مثبت بود این یکیشم مثبت نشده بود واسه تو مثبت شده حتما نی نی داری مبارکه عزیزم

خدایا شکرت...این شادی قسمت همه ی منتظرا کن🙏🙏
@آستاره۷۲   جان منم همون ماهی که قرارانتقال بدم هیسترو هم برام انجام میدن حالا اینجوری گفتی ن ...

از دکتر دیباوند عزیزم .دکتر تو هم نظرش اینه داخل سیکل انتقال انجام بشه ؟؟

رویان به من گفت که اونجور تاثیر خراش بیشتره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
آره عزیزم همون آزمایش اسپرموگرام که کلینیک ارمغان میگیره، موقع پذیرش بهشون بگین dnaاسپرم هم اضافه کن ...

آها. کاش میدونستم همون موقع میگفتم یه ماه پیش رفتم ارمغان. این دفعه رفتم میگم . ممنون عزیزم لطف کردی

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
منطورشون آب نخود پخته شدع رو بخورن. نازنین جون چرا دنباله تقویت اسپرمی شما که جنین داری خدا رو شکر ا ...

ممنون گلم آخه فقط ۲تا جنین دارم 

والا ساراجون با انتقالم که منفی شد اونم وقتی  همه چیز رو در نظر داشتم از ایمنی و انعقادی و خراش و جنین بلاست و مکمل و همه چیز رعایت کرده بودم دیگه یکم دلسرد و نگرانم 

اگ کسی در مورد پی ارپی رحم قبل انتقال اطلاعی داره ممنون میشن راهنمای کنه میخوام این دفعه انجام بدم و شاید هفته دیگه پنج شنبه موعد انتقالم باشه 

وقتی ضخامت اندومترچندباشه انتقال میدن واسه من رور ۱۰ پری ۶/۵بودش ولی انداخت ب روز ۲۱ پری منکه شنیدن اکثرا ضخامت ۷ انتقال میدن

@درانتظارالماس     

عزیزم شما مشهد پیش دکتر خادم میری؟ ازشون راضی هستی؟ الان تو چه مرحله ای ؟ من دکتر نصیری تو ارمغان انجام دادم فرش انتقال داد سه تا جنین داشتم که سه تاشم انتقال دادم که متاسفانه منفی شد الان دیگه جنین ندارم . میخوام این دفعه برم خادم شما پیشنهاد میکنین؟ راستی نمیدونی فاصله بین دو تخمک کشی باید چقدر باشه؟ خودم مشکلی ندارم شکر خدا. همسرم مشکل تعداد و تحرک کم داره با مورفو ۵ عکسشو گذاشته بودم

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
2810