2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043793 بازدید | 684340 پست
منم امروز سونو گفت ۸هفته و ۲ روز هماتومم۳۵در۱۳

دقیقا یه تاریخ هستیم😍😍فقط هماتوم من ۱۶ بود دیگه بقیه عددشو یادم نیست

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
دقیقا یه تاریخ هستیم😍😍فقط هماتوم من ۱۶ بود دیگه بقیه عددشو یادم نیست

عزیزم شما تاریخ انتقالتون کی بوده ؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه دوزش خیلی پایین بوده نصف یه پنج هزار رو زدم دوستام زدن منفی بوده همشون. توکل بر خدا 

عزیزم میشه بگی استراحتت بعد انتقال ب چ شکلی بوده

من امروز روز سوم انتقال بودم تا الان تقریبا استراحت بودم

از فردا میخام فقط در حد آشپزی بلند شم انجام بدم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
عزیزم میشه بگی استراحتت بعد انتقال ب چ شکلی بوده من امروز روز سوم انتقال بودم تا الان تقریبا استراح ...

تا روز پنجم استراحت کن عزیزم 

فقط یه کم اهسته راه برو 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دکتر واستون آزمایش سرخچه نوشت ؟

اره

اشتباه بهم گفته بودن مثبت نیست خداروشکر

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚
خانما فردا صبح میخوام برم آزمایش بتا بی بی چک نزدم چون حس خوبی بهم نمیده از بس بی بی چک منفی دیدم ...

انشاالله فردا با خبر خوش میای😍😍😍منو تگ کن اولین نفر بهت تبریک بگم

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
من یه بار پیش خادم آی یو آی کردم و باردار شدم. ولی بخاطر dfi همسرم سقط شد. دو بار هم قبلش سقط داشتم. ...

عه با خادم هستن پس. آها انشاالله این دفعه برات بمونه عزیزم 

من متاسفانه بخاطر همین شلوغ بودن نتونستم ازشون نوبت بگیرم چون خودم مشهد نیستم. انشاالله انتظارت با دستای خانم دکتر و به لطف خدا تموم بشه. منم یه بارداری طبیعی داشتم که پوچ بود و تو ۶ هفته سقط شد . نکنه خدانکرده همسرمنم dfi بالا داشته باشه. لازمه آزمایشات انعقادی و ایمنی بدم؟ اصلا دکتر از کجا تشخیص میده که لازمه یا نه؟ انشاالله خدا کمکمون کنه من که دیگه جونی برام نمونده

خدایا مرا مسبب شکستن هیچ دلی قرار مده❤️ و دلم را به نقطه ای که خیرم در آن است متوجه ساز... الهی رِضاً بِرضائک 💜
انشاالله فردا با خبر خوش میای😍😍😍منو تگ کن اولین نفر بهت تبریک بگم

ممنون عزیزم چشم حتما❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
من ۱۱۸ دو تا از دوستان اینجا باردادن یکیشون۱۳۸ هست یکی ۵۰۰ و خورده ای به من گفتن همین فاکتور نشون ...

من بار اول انتقال دادم عددش 526بود بعد قرص لوترکسین و زیاد کرد برام عددش شد 144دکتر غدد گفت خیلی به این توجه نکن با همون دوز ادامه دادم تیروییدم پرکار شد و عدد هم بالاتر رفت و شد 702

برای انتقال دوم خودم پردنوزون خوردم امروز روز 6انتقالمه ایشالله که نتیجه بده

خدایا شکرت که یه معجزه خیلی بزرگ در حد و اندازه خدایی خودت میندازی وسط زندگی من....،خدایا شکرت که حال و هوای آینده قشنگی که برام در نظر گرفتی و از همین حالا میتونم حس کنم...،خدایا سپاسگذارم که به من ایمان دادی که هر آنچه بخواهم ،میشود....خدایا بابت نی نی که قراره آینده بهم بدی خیلی شکر گذارم
عه با خادم هستن پس. آها انشاالله این دفعه برات بمونه عزیزم  من متاسفانه بخاطر همین شلوغ بودن ن ...

درکت میکنم واقعا سخته. انشاالله خدا جای این سختی ها رو با بچه اای سالم و صالح و خیر و خوشی پرکنه.

عزیزم حتما حتما آزمایش dfi رو از همسرت بگیرین.

نظر من اینه وقتی اسپرم مشکل داره بارداری پوچ میشه.

ایمنی انعقادی ها رو هم بده خیالت راحتتر باشه.

آخه دکترا اهمیت نمیدن. صبر میکنن طرف دو سه بار که سقط کرد بعد آزمایش مینویسن.

انگار نمیفهمن هر سقط چقدرر سخته 

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود
2810