2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7043749 بازدید | 684336 پست

دوستانی که باردارین کدومتون قبل از انتقال خراش داشتید ؟ لطف میکنید جواب بدید میخوام به یه جمع بندی برسم 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه جفتت سر راهیه؟؟  مرسی که به یادم بودی قربونت برم بله همه چیز خوب بوده خداروشکر  اا ش ...

آره جفتم سرراهیه.فعلا خونه نشینم کرده از نظر روحی فعلا خوب نیستم چون من خیلی اکتیو ام خونه موندن برام سمه.که اتفاق افتاده فعلا.خداروشکر که همه چیز خوب بوده برات.نه ان تی مشکلی نداشت گفت چون آی وی اف کردی بدی بهتره دیگه منم ریسک نکردم.راستی معلوم شد گل دختر تو راهه یا گل پسر؟🤩به من ان تی گفت ۷۰٪دختره

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
از لگن درد و پا درد كه داغونم انگار دارم فلج ميشم نميدونم جلو كولر ميخوابم پهلوم سرما خورده چيه يكي ...

چیکا جون فکر کنم تو هفته های تو اینا عادی باشه ۲تا هم هستن جاشون کوچیکه دارن کش و قوس میان جاشون باز بشه جوجه ها .بعد هم هوا گرمه میدونم اما سعی کن تنتو پاهاتو بپوشونی جلو کولر.شلوار بپوش که پهلوهاتو بپوشونه.فکرکنم تاثیر داشته باشه

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
دوستانی که باردارین کدومتون قبل از انتقال خراش داشتید ؟ لطف میکنید جواب بدید میخوام به یه جمع بندی ب ...

من عزیزم

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

@زینبی_بابا    

سلام زینب جان من امروز رفتم سونو سن جنین دقیق بود و تاخیر نداشت خدا رو شکر 

فقط گفت زیاد اب بخور ساک حالت خوابیده و جمع داره این خطرناکه ؟؟یعنی چی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم چند بود انتی شما منم مشکل داره انتی ولی دکتر غدد گفت  عدد این هیچ ربطی به بارداری نداره ...

من ۱۱۸

دو تا از دوستان اینجا باردادن یکیشون۱۳۸ هست یکی ۵۰۰ و خورده ای

به من گفتن همین فاکتور نشون میده که خودایمنی بدنت بالاست 

مشکل خیلی مهمی نیست ولی اگه پردنیزولون نمی خوری قبل از انتقالت دو ماه مصرف کن

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
شما  کل آزمایش های ایمنی و انعقادی رو انجام دادی؟

راستی آپکام هم پایین بود

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
2810